sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Päivä Helsingissä

Lauantaina vietettiin perheeni kanssa päivää Helsingissä. Siskoni sai syntymäpäivälahjaksi napakorun, joten aloitimme päivän hankkimalla hänelle kauan odotetun lävistyksen. Meillä on jokainen halukas saanut 14 -vuotiaana lahjaksi napakorun ja nyt oli kuopuksen vuoro.
Rei'ityksen jälkeen menimme Rossoon päivälliselle ja osa porukasta kävi myös XXL:ssä.


Toinen suunnitelmamme Helsinkipäivälle oli käydä Kansainvälisillä Suurmarkkinoilla. Jätimme auton Itäkeskukseen ja lähdimme metrolla Rautatientorille. En pidä yhtään metrolla matkustamisesta, mutta hävisin äänestyksen ja jouduin keräämään rohkeuteni. Ei se oikeasti niin kamalaa ole, mutta itselläni jo pelkkä ajatus metrolla kulkemisesta ahdistaa.


Kierreltiin markkinoilla kojuja läpi ihastellen käsityötaidetta ja ostellen herkkuja. En edes laskenut kuinka monta kertaa syötiin eri kojujen ruokia, vohveleita, brezeleitä, churroja.. Meidän markkinareissu oli oikea makujen matka ja loppu päivästä alkoi jo hieman housujen napit kiristämään.


Veera oli oikein reipas koko päivän. Hän istui tyytyväisen rattaissa ja tarkkaili ympäristöä. Vuorotellen vaihteli sylistä toiseen ja välillä myös käveli itse kädestä kiinni pitäen. Päiväunetkin nukuttiin reippaasti rattaissa, jonka jälkeen jaksoi taas ihmetellä ihmispaljoutta.

 

Kotona olimme seitsemän aikaan illalla ja yksi siskoistani tuli meille vielä yökylään. Meillä oli todella mukava päivä ja illalla uni maistui koko päivän kävelemisen jäljiltä.

Kävikö teistä kukaan markkinoilla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti