torstai 15. syyskuuta 2016

Tyttöjen kesken

Kuluneella viikolla ollaan saatu nauttia aurinkoisista päivistä ja olemme Veeran kanssa ottaneet siitä kaiken ilon irti. Tiistaina lähdimme Taidetehtaalle ostoksille ja pysähdyimme samalla kahvilassa syömässä piirakan puoliksi. Veeran kanssa on helppoa kulkea kaupungilla ja ylipäätään lähteä liikkeelle. Hän on todella kiinnostunut ympäristöstä ja tarkkailee tyytyväisenä ympärillä tapahtuvia asioita. Viihtyy hyvin istumassa rattaissa ja välillä juttelee sieltä ja vilkuttelee ohikulkijoille.
Keskiviikkona lähdimme jälleen kahdestaan jokirantaan nauttimaan päivästä. Menimme jäätelölle ja seurailimme pientä lintua, joka lenteli edes takaisin ympärillämme. Todella pitkään Veera seurasi linnun touhuja ja yritti aina etsiä, minne lintu lensi. Linnun löydettyään hän osoitti innostuneena kohti ja alkoi "juttelemaan". Vilkutuksia jaettiin jälleen, erityisesti viereisellä penkillä istuvalle herralle.
Jäätelön ja linnunbongailun jälkeen halusin vielä jatkaa yhteistä hetkeämme rannassa, joten lähdimme pienelle kävelylle jokirantaa pitkin. Veera istui kylläkin rattaissa, mutta sieltä tyytyväisenä osoitteli ohikulkevia koiria ja hoki "uhh".

Minä nautin yhteisistä hetkistä tytön kanssa sekä kotona, että muualla ollessa. Veera on niin tyytyväinen, kiinnostunut ja iloinen, että hänen kanssaan on mukavaa lähteä liikkeelle. Eihän se aina kovin rentouttavaa ole, esimerkiksi kahvilassa juoda omaa kahvia samalla kun vahtii lasta, mutta sen tietää jo lähtiessä.

Mikä on teidän lempi puuhaa lasten kanssa? Minkä ikäisiä lapsia teiltä löytyy?

2 kommenttia:

  1. Voi kuullostiva kivalta päivältä! :) Olivian lempipuuha olis varmasti olla vaan leikkikentällä laskemassa mäkeä ja tekemässä hiekkakakkuja koko päivä!

    VastaaPoista