perjantai 7. lokakuuta 2016

Lapsi ja koira

Muistan, kuinka jännitimme Rocky reaktiota kun vastasyntynyt vauva tulee taloon. Rocky on hyvin huomionkipeä koira ja viihtyy parhaiten ihmisten seurassa. Se olisi aina ja kokoajan mukana arjen touhuissa, välillä ärsyttävänkin paljon. Mietimme, kuinka totutamme koiran vauvaan, joka oli tottunut kahden vuoden ajan olemaan ainoana huomioitavana.

Vauva tuli taloon ja Rocky omaan onnelliseen tapaansa nuuskutteli pienokaisen päästä varpaisiin ja yritti pussailla minkä kerkesi. Seurasimme tarkasti kuinka yhteiselo lähtee sujumaan ja hyvin nopeasti saimme huokaista helpotuksesta. Rocky oli kiinnostunut vauvasta, mutta antoi kuitenki tytön olla myös rauhassa, eikä osoittanut mustasukkaisuuden merkkejä.


Nyt, tytön kasvaessa ja ollessa todella liikkuvainen ja touhukas taapero, näistä kahdesta on tullut ylimmät ystävät. Välillä olen varma, että niillä on salaliitto, sillä ne keksivät yhdessä kaikkia hölmöyksiä. Rocky seuraa tytön touhuja jatkuvasti, makaa hänen vieressään ja pussailee kovasti. Veera pussailee takaisin, hipsuttelee ja silittää Rockya ja syöttää ruokansa sille aina kun silmä välttää.
Veera ja Rocky ovat molemmat aina samoilla kaapeilla penkomassa, makoilevat vierekkäin ja Veera pitää Rockylle luuta, jota tämä jyrsii. Päivälenkillä Rocky aina välillä tarkistaa, että tyttö istuu rattaissa edelleen.

Koira on ihmisen paras ystävä -sanotaan. Näitä kahta seuratessa olen kyllä aivan samaa mieltä. Välillä meinaa itsellä mennä hermot noiden kahden toilailuihin ja pelleilyihin, mutta parempaa paria näistä ei olisi voinut edes toivoa.

Onko teillä tämmöisiä parivaljakkoja kotona? Kuinka koira on ottanut vauvan vastaan - tai toisinpäin?

2 kommenttia:

 1. Meidän muksut saa nauttia aina välillä mun siskon huskysta. Aluksi jännitettiin mitä koira tuumaa lapsista,siskonsa kun ei itsellä oo lapsia. No hyvinhän se on noihin tottunut. Nuutti (2v)piti viimeksi koiraa kielestä kiinni ja nauroi ihan hervottomana:)
  Suloinen tuo teidänkin parivaljakko! !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että koirakamu löytyy lähipiiristä! :) Meillä myös jos oma koira ei ole menoilla mukana niin bongaillaan kaikkia muita koiria :D

   Poista