tiistai 11. lokakuuta 2016

Lastenvaatekarnevaali // Tampere

Viime lauantaina otin suunnaksi Tampereen, sillä sunnuntaina oli kauan odotettu Lastenvaatekarnevaali -tapahtuma. Yövyin ystäväni luona, joka ihanana ihmisenä oli luvannut majoittaa minut kotiinsa.

Sunnuntaina Pakkahuoneella tohina alkoi jo aamulla varhain ja innostuneissa merkeissä. Oli mahtavaa olla osa isoa tapahtumaa, jossa sekä myyjillä, että asiakkailla yhteiset arvot kohtasivat. Kellon lyödessä kymmenen Pakkahuone täyttyi kotimaisten tuotteiden ja käsityön loisteesta. Vaatteita, asusteita, sisustustarvikkeita, leluja ja lastentarvikkeita - monipuolista tarjontaa löytyi jokaiselle ja jokaisen omille mieltymyksille.
Poutapukimo
PUUKETTU
MUKA VA
Hiekkakakku
Kauneve
Second Chance
Karnevaaleihin saapui paljon perheitä ja ystäviä lapsiensa kanssa. Musiikkiesiintyjä Tuomo Rannankari laulatti lapsia, Vadelmatarha teki kasvomaalauksia, Sokru järjesti leimasinpajan ja Pajumaja rakensi leikkipaikan. Lapset viihtyivät hyvin ja aikuiset ihastelivat kotimaista tuotantoa.
Itselläni mukaan tarttui kaksi postikorttia Annariikka Qvistin pöydästä ja nämä söpöt kuvat pääsevät koristamaan tyttären huonetta.
Annariikka Qvist
Otus
Otus
Sokru
Kestovaippailijat
EK for kids
Hellä Design
Mooncake
Tampereen Lastenvaatekarnevaali oli ikimuistoinen tapahtuma ja innolla odotan parin viikon päästä olevaa Helsingin tapahtumaa!

Olitko sinä Tampereen Lastenvaatekarnevaaleilla? Tai oletko tulossa Helsingin tapahtumaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti