maanantai 31. lokakuuta 2016

Uusi arki astui taloon

Tervehdys pitkästä aikaa! Tavoitteeni kolme postausta viikossa on pahimman kerran pettänyt ja viime postauksesta on kulunut jo yli viikko.

Meidän arki on saanut uuden käänteen. Muutama viikko sitten sain osa-aikaisen työpaikan ja noin kolmena päivänä viikossa käyn tekemässä ilta-/viikonloppuvuoroja. Olen viihtynyt loistavasti uudessa työssäni ja on piristävää päästä aina välillä omien juttujensa pariin. Koen, että työni on minulle sitä omaa aikaa, joka kertoo jo sen, että olen oikeassa paikassa.

Mietin paljon myös kuinka opinnoilleni käy, saanko niitä päätökseen ja nyt sekin asia on ratkennut. Saan suorittaa näyttötutkinnon työpaikassani, joten voisi sanoa, että nyt menee paremmin kuin hyvin. Asioilla on tapana järjestyä ja tässäkin asiassa se tuli taas todettua.

 
Meidän arki taitaa olla nyt sitä niin kutsuttua ruuhkavuosi -aikaa. Mies tulee töistä kotiin, tehdään läpsystä vaihto ja minä jatkan töihin. Olen yrittänyt kaivaa aikaa blogille, mutta sitä ei ole vain ollut. Tietokone pysyy suljettuna kun tyttö on hereillä ja iltaisin hänen mentyä nukkumaan on paljon muita asioita. Sitten kun on aikaa kirjoittaa, ei löydy minkäänlaista kuvamateriaalia ja postaukset jäävät tekemättä. Päätin kuitenkin, etten ota stressiä blogista. Tämä on minulle rakas harrastus, enkä halua, että se muuttuu pakkopullaksi. Ehkä pieni tauko teki ihan hyvää?

Paljon kuitenkin olisi asiaa ja kirjoitettavaa, ja yritänkin nyt ottaa enemmän aikaa blogille. Tulossa on ainakin esittelyä meidän ihanasta vauvakirjasta, ylläripaketista ja voisin koota myös jonkun kivan vaateinspis -postauksenkin!

Nyt kuitenkin hyvää yötä ja palataan taas pian (ainakin vähän nopeammin kuin viimeksi)!

4 kommenttia:

 1. Onnea työpaikasta! :) Varmasti kivaa vaihtelua päästä tekemään välillä muutakin kuin kotiäidin hommia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! :) On todella virkistävää ja kaivattua vaihtelua päästä tekemään töitä :)

   Poista
 2. Kuulostaa kyllä ihanalta tuo teidän tilanne nyt. Vaihtelu virkistää,tsemppiä kovasti töihin!!
  Aurinkoisia syyspäiviä ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Ulla! Kyllä ne asiat aina järjestyvät :)
   Ihanaa syksyä teille <3

   Poista