perjantai 23. joulukuuta 2016

Yksi yö jouluun on...

Se on ilmeisesti aivan sama onko 14 vai 24-vuotias, mutta kun jouluaatto lähenee, tietynlainen jännitys alkaa ilmentyä. En tiedä miksi, mutta joulussa on vain sitä jotain. Oikeastaan eniten odotan sitä, kun saan antaa lahjoja muille. Olen paketoinut jälleen osan lahjoista jo kahteen kertaan, sillä se on vaan parasta.

Kaava tulee olemaan suhteellisen sama, kuin aiempinakin vuosina ja vaikka useammassa paikassa pyhien aikaan käymmekin, on tiedossa rento ja perheenkeskeinen joulu. Meidän joulu on muodostunut jo aika perinteiseksi - aatto vietetään Porvoossa ja joulupäivänä lähdemme Poriin.


Tyttö on saanut jo hieman etukäteen isomummun antaman joululahjan, keinuhevosen, joka on todellakin neidin mieleen. Ellei hän itse ole kyydissä, hän laittaa vauvanuken tai muita leluja kyytiin ja keinuttaa niin kovaa, että ne putoavat - ja nauraa tottakai päälle.

Ei olla laitettu joulua kotiin erityisen ahkerasti, koska niin vähän tulemme kotona olemaan. Tytön huoneessa on jouluvalot (kiitos pappa) ja keittiössä joulukynttilä, siinäpä ne. Ehkä ensi vuonna voisi harkita jopa kuusen hankkimista? Ihaillen olen kyllä katsellut kuvia muiden joulukodeista, mutta meillä tänä vuonna nyt näin. Oletteko te laittaneet paljon joulua kotiin?

Ihanaa joulun aikaa kaikille<3

2 kommenttia: