keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Koko perhe kotona

Tuntuu siltä, että pahimmat pakkaset ovat takanapäin ja kevät alkaa tehdä tuloaan. Neidin vaatekaappi on saanut täydennystä lämpimänpiä ilmoja varten ja uusi välikausitakki on jo hankittu.

Meidän arki on tällä hetkellä hyvin tasaista ja voisi sanoa jopa, että välillä aika kiireistä. Viikonloput ovat täynnä ohjelmaa jo pitkälle maaliskuun loppuun saakka.
Mies jäi isyysvapaalle maanantaina ja ollaan oltu nyt koko perhe yhdessä kotona päivisin. Itse käyn töissä osa-aikaisesti iltaisin ja joskus viikonloppuisin. Minusta on ihanaa päästä välillä töihin ja irtautumaan siitä kotiäitiroolista. Koen, että jaksan paremmin kotona, kun pääsen välillä tekemään muita itseäni kiinnostavia asioita myös.
Kuva viimeisiltä pakkaspäiviltä
Päivät ovat tuntuneet yllättävän pitkiltä, kun olemmekin kaikki kotona. Myöskin toki helpommilta, kun kaikki päivän askareet voi jakaa toisen kanssa. Voisin lähipäivinä tehdä meidän päivä -postauksen (kunhan muistan) - miltä kuulostaisi? Tulossa on myös postausta mm. kotiaskareista taaperon kanssa sekä juttua lastenvaatteista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti