sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Tätä arki on parhaimmillaan

Tässä sunnuntaissa on ollut jotain todella erikoista. Tänään kaikki on mennyt putkeen. Ei sillä, että muut päivät menisivät aina jossain vaiheessa pieleen, mutta tänään kaikki on vain jotenkin toiminut.
Herättiin aamulla kahdeksalta kaikki hyvällä fiiliksellä, jopa tämä aamu-uninen äiti. Tehtiin aamutoimet, leikittiin, syötiin päiväruoka ja lähdettiin ostoksille. Neiti nukahti päiväunille autoon, joten isi jäi hänen kanssaan odottamaan, kun minä tein kauppareissun. Päiväunet päättyivät juuri sopivasti kun ajettiin kotiparkkiin. Meillä päiväunet ovat edelleen olleet hieman haasteellisia, joten jo tässä vaiheessa päivää nukutut unet antoivat hyvää uskoa loppupäivälle.

Tultiin kotiin ja kasattiin torneja tytön kanssa. Häntä itseään korkeampia ja voi miten hauskaa se oli kun torni aina jossain vaiheessa kaatui. Pieni ilo on joskus se kaikista suurin ilo.
Päivällisen jälkeen lähdettiin koko porukalla ulos, pulkan kanssa taas tottakai. Loppumatkan tyttö sai kävellä ja halusi ehdottomasti vetää itse pulkkaa perässään. Reippaasti hän jaksoikin ja kiskoi pulkan itse aina kotiovelle asti.

Väsymys alkoi painaa jo ennen seitsemää, jolloin tehtiin iltatoimet ja rauhoituttiin - josko pääsisi kerrankin ajoissa nukkumaan. Kahdeksalta neiti oli jo omassa sängyssään ja alle puolen tunnin pyörimisen jälkeen täydessä unessa. Käsittämätöntä.

Tuntuu mahtavalta, sekä oudolta, että illan oma hetki on mahdollista viettää ennen puolta yötä. Että saa istahtaa kahvikupin kanssa blogin ääreen ennen kahtatoista yöllä. Tällaiset päivät ovat mielestäni sitä perus arkea parhaimmillaan. Yhdessä tekemistä, hyvin nukuttuja unia sekä rauhallinen loppuilta.

Millaisista asioista koostuu teille tärkeä ja mieleinen arki?

2 kommenttia:

  1. Yhteisistä hetkistä ripauksella omia juttuja. Kyllä meidän arki on ihan kivaa, vaikka mä siitä paljon mussutankin. Kiireistä, muttta ah niin tärkeää ja ihanaa 😊❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin kiteytetty ensimmäiseen lauseeseen - sitä se juurikin on!❤

      Poista