tiistai 21. helmikuuta 2017

Upeita Wanhoja // Siskon wanhojentanssit

16.2 oli lukiolaisten wanhojentassit, joissa muun muassa myös siskoni oli tanssimassa. Yksi päivä, joka on hyvin tärkeä suurelle osalle lukiolaisista, sekä ikimuistoinen tapahtuma nuorelle. Tuon päivän suunnittelut aloitetaan varhain - sovitetaan mekkoja, käydään ostoksilla ja mietitään kampausta sekä meikkiä. Itse en ole päässyt kokemaan wanhojentanssin loistoa, mutta olen nauttinut siitä seuratessani sekä ystävieni, että veljeni ja siskoni tansseja.
Tehtiin siskolleni kiharakampaus, jossa oli päälliosassa letti, sekä timanttikoristeita. Pakko myöntää, että vähän jännitti pysyykö kampaus kiinni kaikki hyppytanssit ja muut, mutta hyvin pysyi onneksi!
Kaikki wanhat näyttivät mielettömän upeilta ja heidän hyvä fiilis oikein loisti heistä. Sekä ennen tansseja, että tanssin aikana huomasi, kuinka tärkeä kyseinen päivä kaikille oli.
Perinteisten tanssien lisäksi wanhat esittävät yleensä myös oman tanssin, johon tekevät koreografian itse. Se mielestäni kruunaa tanssit omalla humoristisella tavallaan.
Uskon, että wanhojentanssipäivä ja sen fiilis ei unohdu ikinä. Tällaisia tapahtumia ja hetkiä on ihana päästä seuraamaan sivusta. 

Kameraan taltioitui yli 300 kuvaa tansseista upeiksi muistoiksi. Tanssien jälkeen seuraa tottakai wanhojenbileet, niistä tosin en tiedä sen enempää :D

Oletteko te tanssineet wanhoja? Tai päässeet seuraamaan sivusta tuota ikimuistoista tapahtumaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti