keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Blogitreffit Naurusaaressa

Viime lauantaina oli kauan odotetut blogitreffit Kaksplussan verkostolaisten, sekä jälkikasvujen kanssa! Reilut 20 bloggaajaa ja noin tuplamäärä lapsia kokoontuivat Vantaan Flamingossa sijaitsevassa Naurusaaressa, jossa meille oli varattuna herkuilla varustettu tila.
Naurusaaresta löytyy paljon tekemistä ihan kaikenikäisille - on liukumäkiä, pomppulinnaa, palikoita, temppuilua, kiipeilymahdollisuuksia... Veera oli aluksi hyvin kiinni minussa, mutta pienen rohkaisun (ja poppareiden mussuttamisen) jälkeen uskaltautui hänkin lähteä leikkeihin mukaan.
Tämä oli ensimmäinen kerta kun tapasimme muksutreffien merkeissä ja näin ollen lähes kaikkien lapset toisille entuudestaan vieraita, mutta oli ihan huippua, kuinka tiivis porukka meillä silti on. Jokainen hoiti vuorollaan toisten jälkikasvua ja kuka piti sylissä kenenkin lasta. Jopa meidän neiti uskaltautui Jennin syliin.
Juotiin kahvia, naposteltiin ja vaihdettiin kuulumisia. Otettiin paljon valokuvia ja leikittiin lasten kanssa. Kiitos tästä mahtavasta päivästä kuuluu Jennille (Hutimeni), Matulle (10 plussan äiti) ja Nealle (Kädenjälkiä sydämessä), jotka käyttivät paljon aikaa treffien järjestämiseen. Sekä tottakai kaikille paikalla olleille bloggaajille ja Naurusaarelle, jossa saimme päivän viettää.

Kotiin lähdettiin väsyneen tytön sekä mielettömän goodiebagin kanssa, joka oli yhteistyökumppaneiden kanssa meille koottu.
Kuva Minna (Kiljusten blogi)

KIITOS YHTEISTYÖKUMPPANEILLE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti