maanantai 3. huhtikuuta 2017

Ensimmäisellä keikalla

Meidän perheen lapsilla oli pienenä tapana kokoontua tv:n ääreen, kerätä kasa kattiloita lattialle, ottaa kauhat käteen, laittaa Fröbelin palikat pyörimään ja pitää järkyttävää meteliä. Se oli parasta. Kaikki biisit osattiin ulkoa ja luultavasti koreografiatkin. Ei siis tarvinnut kahta kertaa miettiä, kun siskoni ilmoitti Fröbelin palikoiden keikasta, että lähdettäisiinkö (ihan vain siis taaperon vuoksi). No mehän lähdettiin, taapero, taaperon äiti ja kolme tätiä. Kaikki yhtä innokkaina.
Keikka järjestettiin lauantaina 1.4. Porvoon lukiolla ja paikalla oli hyvinkin paljon pieniä, ja isompiakin faneja. Meidän neiti aloitti joraamisen jo hyvissä ajoin ennen keikan alkua - heti saliin päästyämme ja jatkoi aina siihen asti, kunnes palikat tulivat lavalle. Silloin hän liimautui tätiinsä kiinni eikä katsonutkaan lavalle.
Pikkuhiljaa hän kuitenkin lämpeni ja alkoi varovaisesti tanssimaan musiikin mukana. Meistä jokainen tanssitti häntä vuorotellen ja loppua kohden hän uskaltautui tanssimaan myös ihan itsekseen.
Keikka kesti tunnin ja kaikkien kappaleiden ympärille oli rakennettu yhtenäinen "tarina". Palikat vetivät täysillä ja pitivät välissä "ikääntyneiden soittajien taukojumpan". Keikka oli mielestäni paras mahdollinen taaperolle sen leikkisyyden ja mukaansatempaavuuden ansiosta. Kaikkien biisien tanssiliikkeet olivat hyvin selkeitä ja helppoja oppia, jopa nuorempienkin. Suosittelen siis lämpimästi Fröbelin palikoiden keikkaa!
Keikan päätyttyä saatiin palikoilta vielä nimikirjoitukset, yhteiskuvat sekä neiti sai tädiltä Fröbelin palikoiden fanipaidan - tottakai!

Huippu hauskan päivän päätteeksi taapero simahti aikaisin illalla ja nukkui ennätykselliset yöunet!

2 kommenttia:

  1. Voi meidänkin taapero olisi innoissaan! Täytyy kyllä joskus mennä kun ovat täällä päin keikalla, sitä ennen pitää tyytyä levyihin:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä, oli hyvä keikka, näin äidinkin mielestä! :D Täällä myös fiilistelyä jatkettu dvdn merkeissä lähes päivittäin ;p

      Poista