maanantai 10. huhtikuuta 2017

Me & Myself lifestyle-messut

Porvoon Taidetehtaalla järjestettiin ensimmäistä kertaa Me & Myself lifestyle-messut, jossa oli paikalla paljon esittelijöitä ja yrityksiä. Treffattiin Sängyn alla -blogin Petran ja hänen lastensa kanssa Taidetehtaalla puolilta päivin ja lähdettiin yhdessä tutustumaan messujen tarjontaan. Myöhemmin myös isinsä kanssa kylässä ollut oma taaperoni liittyi mukaamme.
Ensimmäisenä suuntasimme Liikuta Lasta ry:n valtavalle temppupatjalle, jonka taaperot bongasivat jo ennen meitä. Yllättäen temppuilupiste muodostui naperoiden suosikiksi, eikä heitä olisi saanut lähtemään siitä pois millään. Käytiinkin sitten Petran kanssa vuorotellen kiertelemässä messuilla, aina toisen vahtiessa lasten perään.
Messuilta löytyi kaikkea kauneuteen, terveyteen, juhlaan ja lifestyleen liittyen. Oli arvontoja, ilmaisia hierontoja, kampausten tekoa sekä tietysti itse tuotteita ja ostomahdollisuuksia. Messuille oli järjestetty myös esityksiä. Nappasimme taaperot kainaloon ja suuntasimme katsomaan näytöksiä. Ensin lavalle nousi porvoolainen showtanssiryhmä D Diamonds ja myöhemmin vuorossa oli kesäteatterin lyhytesitys.

Aina tuotepöytien tutkimisen, sekä esitysten katsomisten välissä palasimme jälleen lähtöpaikoillemme, eli temppuilupatjalle. Annoimme taaperoiden juosta ja pomppia vapaasti, eikä heistä tuntunut loppuvan virta millään. Oli aika lähteä kotiin muutaman tunnin messuilun jälkeen ja silloinkin sai neidin vastentahtoisesti irrottaa patjasta. Täytyy todeta, että oli hyvin järjestetyt messut lapsiperheitäkin ajatellen. Petran kanssa kumpikin kerkesimme hyvin kiertämään paikkoja ja lapset viihtyivät yhdessä paikassa, toisen vahtivan silmäparin alla.

2 kommenttia: