tiistai 2. toukokuuta 2017

Ainiin, hyvää vappua!

Ei ihan tullut juhlittua perinteiseen tapaan vappua. Muistin itseasiassa vasta sunnuntai-iltana koko juhlapyhän, joten meillä se meni hyvin perinteisen arkipäivän mukaisesti. Tosin, paljon tehtiin kaikenlaista viikonloppuna ja nähtiin perhettä sekä ystäviä. Naurettiin Suomen keväistä ilmaa - lumimaisemaa ja tänään nautittiin vastapainoksi ihanasta lämpimästä päivästä.
Perjantaina isäni, eli taaperon pappa oli viettämässä päivää kanssamme. Käytiin syömässä ja haettiin vappupallo neidille - jo toinen sellainen. Lauantaina käytiin katsomassa siskoni teatteriesitys ja vietettiin perheen kesken leffailtaa.
Sunnuntaina kahviteltiin pitkän kaavan mukaan ihanan ystävän kanssa, kun edellisestä kerrasta oli kulunut jo luvattoman pitkä aika. Pari tuntia vierähti nopeasti kun summattiin yhteen viime kuukausien kuulumiset. Illasta käytiin vielä ystäväpariskunnan luona kahvilla ja katsomassa kummityttöä<3
Eilisen ja tämän päivän olen suurilta osin viettänyt taaperon kanssa mummilassa. Ollaan touhuttu pihalla ja tapamme mukaan syöty kaikkea mahdollista mitä mummin kaapeista on löytynyt. Hengailtu tätien ja enon kanssa ja tanssittu Fröbeleitä, yllättäen. Aika paljon on ollut siis menemistä ja tekemistä viikonloppuna. Miten teillä vietettiin pitkiä vapaita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti