maanantai 15. toukokuuta 2017

Äitienpäivä & siskon 18-vuotissynttärit

Sunnuntaina oli tupla juhlat kun vietettiin sekä äitienpäivää, että siskoni 18-vuotissyntymäpäiviä. Se on aina yhtä järkyttävää kun omat nuoremmat sisarukset täyttävät vuosia - ja varsinkin saavuttaa täysi-ikäisyyden. Silloin on aina pakko myöntää itselleen, että se oma ikämittari kasvaa myös.
Tehtiin siskolle Oh Sh*t Kit, eli täysi-ikäisyydestä selviytymispakkaus. Tai no, ehkä enemmänkin siitä alkuhuumasta selviytymispakkaus. Nyt vaan koitan keksiä keinon lahjoa (+uhkailla ja kiristää) siskon kanssani viihteelle!
Vietettiin äitini luona lähes koko päivä. Syötiin, kahviteltiin, oltiin ulkona ja hengailtiin muuten vain. Kuvasaldoa kertyi puhelimeen taas kiitettävästi ja julkaisukelpoisia niistä oli hyvin harva - kuten yleensäkin. Kun ei osata käyttäytyä, niin ei osata. Sama vika kaikilla.
Sain siskoiltani kukkakimpun, jossa oli mukana käsinkirjoitettu kortti "Love you till the last flower dies" ja kimpun joukkoon oli asetettu yksi erilainen, ikuinen ruusu. Jopa minä osaan pitää sen hengissä.
Ihana äitienpäivä takana rakkaiden ihmisten kanssa<3 Miten teidän äitienpäivä sujui?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti