tiistai 23. toukokuuta 2017

"Säästän ihan vain muutaman..."

Tässä kohtaa voisi sanoa, että ei mennyt ihan niinkuin Strömsössä. Olen säästänyt tytön pieneksi jääneitä vaatteita ihan sieltä syntymästä tähän päivään asti. Niitä oli varastossa kaksi pahvilaatikollista, sekä kaapin perukoilla muutama pieni boxi lisää.

Tänään otettiin tytön kanssa projektiksi käydä varasto läpi ja samalla roudattiin nuo pahvilaatikot sisälle läpikäymistä varten. Ihan kaikkia en halunnut alunperinkään heittää pois, vaikka tarkoituksena oli kuitenkin ihan reippaasti karsia säästettäviä vaatteita, sekä niitä, jotka menevät eteenpäin niitä enemmän tarvitseville.
No lopputulos ei ollut ihan toivottu. Miten voikaan olla niin vaikeata luopua niistä pienistä, aivan järjettömän ihanista ja suloisista vaatteista, joihin se oma taaperoinen on joskus mahtunut. Hallitsematon tunneside. Ei jäänyt jäljelle ihan vain muutama ei. Tai muutama kyllä, muutama laatikollinen. Eikä kaikki edes mahtuneet jo kotoa löytyviin laatikoihin, joten nyt täytyy käydä ostamassa vielä yksi samanlainen läpinäkyvä boxi lisää, jotta saa kaikki siististi takaisin sinne varastoon. Se siitä KonMarituksesta.

Onko muilla yhtä vaikeaa luopua pienistä vauvanvaatteista? En usko, että olen ainoa...enhän?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti