perjantai 23. kesäkuuta 2017

Juhannusaatto ja Peikkorinteen kotieläinpiha

Eläinrakas taapero oli aivan innoissaan kun lähdimme viettämään päivää Peikkorinteen kotieläinpihalle. Emme ole aiemmin käyneet eläinpuistoissa, mutta kesän aikana on tarkoitus käydä tekemässä vielä reissu Korkeasaareen. 

Kävimme ensin kahvilla tytön tädin luona, jonka jälkeen suuntasimme porukalla Juornaankylässä sijaitsevalle kotieläinpihalle.
Paljon kaikkia ihania kotieläimiä, joita sai silitellä ja osan aitauksiinkin sai mennä tutustumaan. Lähietäisyydeltä käytiin moikkaamassa kilejä ja kaneja. Lehmien ja lampaiden sekaan ei viitsitty lähteä, vaikka niihinkin olisi saanut mennä.
Kyllä oli taaperolle ihmettelemistä ja seuraamista kun eläimet pitivät ääntä ja riikinkukkokin levitti mahtavat sulkansa. Varovasti tyttö tarjosi kättään kileille ja lampaille haisteltavaksi, mutta suureksi osin tyytyi vain katselemaan eläimiä.
Kotieläinpiha oli juuri sopivan kokoinen ja siellä oli kivasti katseltavaa ja ihmeteltävää tuon ikäiselle lapselle. Matkamuistoksi taapero sai pienen pöllölelun, joita eläinpihan toinen omistaja oli itse tehnyt. Kuinkahan innoissaan tyttö onkaan kun pääsee Korkeasaareen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti