keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Mieletön viikonloppu kesän alkajaisiksi

Vähän venähti tämän postauksen kirjoittaminen, kun en ole vain yksinkertaisesti kerennyt istahtamaan koneen ääreen. Täytyy kuitenkin sanoa, että takana on niin huikea viikonloppu, ettei parempaa näin kesän alkajaisiksi voisi edes toivoa. Mieli virkeä ja fiilis loistava (nyt kun päänsärkykin on selätetty).
Käytiin perjantaina muutaman ystävän kanssa avaamassa terassikausi (kuitenkin ihan vain yksillä) ja katsastamassa Porvooseen hetki sitten avattu Kliffa.
Lauantaina juhlittiin ystävän synttäreitä. Hän oli varannut aikas hulppean mökin Sondbystä paljuineen kaikkineen. Meitä oli suurinpiirtein parinkymmenen kaverin porukka ja iltaa vietettiin rennosti hengaillen ja leikkimielisesti kisaillen. Vaikka ei mennyt tunteisiin, niin meidän ryhmä ei päässyt edes kärkikolmikkoon... Mutta hauskaa se oli silti! Heitin myös talviturkin ensimmäistä kertaa vuosiin, tosin varmaan myös viimeistä kertaa seuraavaan viiteen vuoteen.
Sunnuntaina kotiuduin tosiaan reippaan päänsäryn saattelemana sekä jonkun en-tiedä-minkä allergisen reaktion silmiini saaneena, jonka vuoksi jouduin käymään vielä illalla päivystyksessä. Mutta siitä huolimatta oli ihan huikeat bileet! Seuraavia mökkikekkereitä odotellen.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa kivalta! Paitsi tuo lopun allergiahomma :D Hyvää alkanutta kesää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihan huippu viikonloppu! Silmien turpoamisesta huolimatta :D Ihanaa kesää teidän koko porukalle myös<3

      Poista