lauantai 3. kesäkuuta 2017

Taapero, joka matkii kaiken - koiralta

Rocky oli kaksivuotias, kun tyttö syntyi, eli taloudessamme on ollut koira koko neidin elämän ajan. Hän on kasvanut koirankarvoissa pyörien ja kuolaisissa pusuissa peseytyen. Ei ole siis ihmekään, että nykyään kaiken perässä toistava taapero on ottanut myös Rockylta vaikutteita erinäisistä asioista.
Tuo parivaljakko on samaan aikaan sekä maailman herttaisin, että välillä äärimmäisen hermoja koetteleva yhdistelmä. Ne ovat äly ja väläys, oikea tuhokaksikko. Mitä toinen edellä, toinen perässä - ja aivan sama kumpi aloittaa.

Taaperon touhuja, jotka saavat välillä kyseenalaistamaan hänen "kasvattajaansa" - eli vanhempia vai koiraa ovat:
Koiran vesikipassa "peseytyminen" - eli sieltä käydään hakemassa vettä, jolla pestään hiukset. Taapero yrittää myös välillä juoda koiran vesikiposta samalla tyylillä kuin Rockykin, tietysti. Onneksi nämä pesuhetket ovat jääneet jo suurimmalta osin taka-alalle.
Taapero on koittanut syödä myös ruokaansa kuten koira, eli ilman käsiä naama lautaselle tungettuna.
Matolla ja lattialla piehtaroiminen (vai miksikä sitä kutsutaan?). En tosin tiedä tekeekö kaikki koirarodutkaan tätä vai onko se vaan näiden vähintäänkin mielenkiintoisten Amstaffien touhuja. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että Rocky (ja Veera) pyörivät lattialla selällään raajat kattoa kohden.

Tyttö tykkää antaa paljon pusuja, mutta nykyään hän yrittää myös aina nuolaista kasvoja. Tai kättä. Tai korvaa...
Aina ulos lähtiessä Rocky alkaa pitämään omaa levotonta ulinaansa ja myös taapero on oppinut tämän taidon. Hän ei toki tee sitä muuten vain, mutta yleensä alkaa matkimaan kun Rocky tuon ääntelyn aloittaa.
Uusin taito on matkia Rockya, kun se syö luuta. Ilman sitä luuta kuitenkin, onneksi. Mutta tyttö tuijottaa Rockya ja mässyttää tyhjää samaan tahtiin kun koira luutansa.

Tytöllä on kova hoivaamisen tarve koiraa kohtaan. Hän tahtoo olla se, joka laittaa ruoan kippoon, pitää luuta Rockylle, jota se pureskelee, laittaa valjaat lenkille lähtiessä, rapsuttelee ja silittelee kovasti, ottaa Rockya poskista kiinni ja pussaa nenään. Nuo kaksi ovat aina samassa paikassa samaan aikaan. Usein myös leikkivät yhdessä; taapero touhuaa ja koira makaa vieressä ihan kiinni.

Mites muilla, löytyykö teiltä koirien kasvattamia lapsia?

4 kommenttia:

 1. Eh.. oon ihan onnellinen sittenkin että meillä apinoidaan vaan tota isosiskoa :D kaikki sympatiat lähtee nyt sulle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo kiitos! :D Eipähän käy aika pitkäks näiden kanssa ;p

   Poista
 2. Voi eii miten hellyyttävä kaksikko ❤ Vaikka osaan kuvitella et välillä hermoja raastava! Meillä N on ihan innoissaan Lilystä mut Lily ei aina oo ihan messissä ja lähtee tilanteesta pois :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on kyllä!<3 Heh, ehkä Lily vielä jossain vaiheessa lämpenee teidän neidin leikkeihin mukaan :D

   Poista