perjantai 21. heinäkuuta 2017

Heinäkuulle "jo" toinen - täällä ollaan edelleen

Kevyen parin viikon postaustauon jälkeen täällä ollaan jälleen. Poissaolo ei johdu kiinnostuksen tai motivaation puutteesta blogia kohtaan vaan yksinkertaisesti siitä hyvinkin kuuluisasta ajanpuutteesta. Heinäkuun loppupuolta vedellään jo ja postauksia on kertynyt huimat yksi kappale. Bullet journalin listassa ideoita on pilvin pimein, kuten kesän bucket list ja taaperon synttäreiden suunnittelua, joiden molempien ajankohta on jo ohi. Sain minä sentään kirjoitettua tytön teemasynttäreistä.
Syntymäpäivien jälkeen arki on ollut hektistä. Minulla alkoi heti kuuden työpäivän viikko, joka pääsääntöisesti koostui iltavuoroista, joten voitte kuvitella, että kyseisellä viikolla ei ollut voimia enää iltaisin istahtaa koneen ääreen. Tällä viikolla puolestaan olen hoitanut kaikkia ah-niin-ihania virallisia asioita, sillä syksyllä meillä on edessä aika iso muutos. Kyllä, kuten arvata saattaa, taapero aloittaa päiväkodin.
Muutoin arkeemme on kuulunut kaikenlaisia touhuja, mitä nyt taaperoarkeen kuuluu. Ollaan harjoiteltu pyöräilemistä, kun taapero sai papalta synttärilahjaksi fillarin. Aluksi nyt lähinnä ollaan opeteltu pyörän ohjaamista, se kun on ihan kannattava taito myös. Pyöräilyn lisäksi ollaan puistoiltu, käyty kaupungilla ystävän kanssa ja rannassa jätskillä, juhlittu siskoni syntymäpäiviä ja touhuttu kaikkea kivaa myös ihan tässä kotosalla.
Henkilökohtaisesti päiviini ei kuulu hetkeäkään vapaata aikaa, joten myös siitä johtuen olen ollut tauolla täältä blogista. Yritän kuitenkin olla ahkerampi Instagramin puolella ja päivitellä sitä suhteellisen tiuhaan tahtiin!

Viikonloppuna vietetään siskoni rippijuhlia ja tiedossa on myös vielä tälle kesälle yhdet mökkibileet. Kaikkea kivaa luvassa siis! Mitä teidän kesään on kuulunut?<3

2 kommenttia:

  1. söpö pyöräilijä! :) meidän piti olla koko heinäkuu reissussa, mutta noi intin vkl vapaat ja vierailupäivä vähän sekotti suunnitelmia :D Ja nyt kun pitäis lähteä reissuun ei enää millään jaksais pakata xD hohhooi. Meilläkin päiväkodin alotukseen enää 2vk!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teillä onkin siellä nyt useampia muutoksia, kun alkoi armeijaelämä ja kohta päiväkoti! Mielenkiinnolla vaihtelen kuulumisia sitten päiväkotiarjesta kun se meillä molemmilla on ihan kohta edessä. Jännittää kyllä! Kivaa reissua teille<3

      Poista