tiistai 29. elokuuta 2017

Kesän kohokohdat

En luultavasti ole ainoa kenen mielestä kesä meni aivan liian nopeasti ohi. Se loppui ennen kuin kerkesi edes kunnolla alkamaan. Tein kesällä normaalia enemmän töitä kotiäitiyden ohella, joten päivät olivat aina aika täyteen buukatut. Minun oli tarkoitus tehdä jo ennen kesää bucket list, mutta en vain kerennyt. Tehdään se sitten näin jälkikäteen, eli tässä tulisi kesän lemppari juttuja.

Kesäkuussa vietimme tytön kanssa kivan päivän Espoon HopLopin avajaisissa, jonne saimme kutsun. Paikalla oli myös blogikavereita ja oli kiva nähdä heitä pitkästä aikaa!
Kesäkuussa juhlimme myös ystäväni syntymäpäiviä. Hän oli varannut hulppean mökin Sondbystä juhlia varten. Ystäviä, paljua, juhlintaa. Ihan parasta.

Olemme käyneet tytön kanssa kesän aikana kahdella eri kotieläintilalla. Ensin kävimme Peikkorinteessä ja myöhemmin vielä Kungsbackan kotieläintilalla. Taapero pääsi kesällä myös ensimmäistä kertaa käymään Korkeasaaressa.

Yllättäen yksi suurista kohokohdista kesällä on ollut myös tytön 2-vuotissynttärit. Teemaksi juhliin valikoitui yksisarvinen sekä pastelliset sävyt, koska taapero (äiti) niin halusi.
Heinäkuussa juhlia riitti, sillä loppukuusta vietimme myös meidän sisarusparven kuopuksen rippijuhlia. Viimeinenkin porukasta saanut naimaluvan ristin kaulaan ja nyt menee muutama vuosi ennen seuraavia rippijuhlia.

Eikä ne juhlat loppuneet vielä siihenkään. Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna oli jälleen mökkikekkerit ystäväni mökillä. Ystäväporukka kasassa, yhdessä oloa ja rentoa hengailua. Niin rentoa omalta kohdaltani, että iltani päättyi sohvalle peiton (tai siis kaverin kaulahuivin) alle jo yhden jälkeen.

Muut viikonloput olenkin ollut oikeastaan töissä. Eli kesä on ollut täynnä ohjelmaa, ihan sen jokaisena viikonloppuna! Huh.

Mitä te teitte kesällä?

2 kommenttia:

 1. Tänä kesänä jäi monta meidän perinteistä mökki/kesäreissua tekemättä. Pärnussa sentään oltiin viikko. Tosiaan tuntuu, että kesä oli ohi ennen kuin alkoikaan.
  Mukavaa alkavaa syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kyllä tuntuu, että kesän aika loppui kesken. Onneksi pääsitte kuitenkin viikon reissulle! :) Kivaa syksyä teille!

   Poista