lauantai 5. elokuuta 2017

Muumipuistossa

Porvoossa yksi ehdoton suosikkipaikka lasten kanssa on keskustassa sijaitseva muumipuisto. Tyttö rakastaa puistoilua ja hokee joka päivä "puistoon, puistoon". Meidän lähipuistosta löytyy kyllä laajasti aktiviteettimahdollisuuksia taaperolle ja hänen tarpeilleen, mutta keskustan puisto on vielä spessumpi. 
Perinteisten keinujen, liukumäkien ja hiekkalaatikoiden lisäksi puistossa on "laiva", kiipeilymahdollisuuksia ja vaihtoehtoisia leikkipaikkoja kaiken ikäisille lapsille. 
Tytön ehdottomiin lemppareihin kuuluu silti se niin perinteinen liukumäki. Hän toistaa samaa kaavaa lukemattomia kertoja: rappuset ylös, "äiti kato", mäki alas ja uudelleen...
Meidän keskustapäiviin kuuluu perinteisesti muumipuisto ja sen jälkeen jätskit jokirannassa. On muuten myös takuuvarma väsytyskeino taaperolle.

4 kommenttia:

 1. Onpa kiva puisto! Meilläkin lähistöllä on muumipuisto, hauskaa, että muuallakin! Tosin vähän erilaisia juttuja kuin teillä siellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kiva puisto! Just vähän "spessumpi" kun ihan perinteinen lähipuisto ja paljon erilaisia leikkimahdollisuuksia!

   Poista
 2. Porvoo on niin kaunis! Mekin varmaan tullaan huomenna tuolla piipahtamaan, sillä meinattiin tehdä retki porvooseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porvoo on ihana kaupunki, etenkin kesällä ;) Kävittekö muumipuistossa? :)

   Poista