keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Testissä NutriJunior - Taaperon maitojuoma

Tuotteet saatu blogin kautta yritykseltä Nutricia

Pääsimme osallistumaan Kaksplussan ja NutriJuniorin testiryhmään, jossa saimme kokeiluun taaperoille suunnatun maitojuoman sekä maitojauheen. NutriJunior 3 -maitojuoma on valmistettu leikki-ikäisten lasten ravitsemustarpeet huomioiden.

NutriJunior 3 Pronutra sisältää C- ja D-vitamiinia, rautaa sekä Nutrician patentoitua oligosakkaridiseosta scGOS-IcFOS (Oligosakkaridit ovat imeytymättömiä hiilihydraatteja, jotka toimivat suolistobakteerien ravintona). 

Maidon suurkuluttajina lähdimme innolla testaamaan tuotteita. Tytön ensireaktio maitojuomaan oli hämmentynyt, sillä maku on aika erilainen "normaali"maitoon verrattuna. Vaihtelevalla menestyksellä hän kuitenkin joi maitojuomaa. Välillä hän pyysi tilalle toista maitoa, kun taas välillä joi NutriJunior maitojuoman ilman vastalauseita. Maitojuoma sopii hyvin nautittavaksi esimerkiksi ruokailun yhteyteen ja yksi hyvä ominaisuus mielestäni on, että sen voi tarjoilla joko kylmänä tai ihan huoneenlämpöisenä.

Maitojauhe oli omasta mielestäni hieman työläämpi ja siksi meillä liputetaan enemmän valmiin maitojuoman puolesta. Maitojauheesta valmistettava juoma vaatii enemmän toimenpiteitä. Ensin pitää keittää vesi, antaa sen jähtyä, jonka jälkeen jauhe sekoitetaan veteen ja näin saadaan valmistettua maitojuoma. Itsessään maitojauheesta valmistetun juoman maku ei saanut suurta suosioita.

Onko NutriJunior teille entuudestaan tuttu?
*Yhteistyössä Kaksplus ja Nutricia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti