torstai 30. marraskuuta 2017

Päiväkodin joulujuhla & hoitajien lahjat

Päiväkodissa vietettiin tänään joulujuhlia ja ainakin itseäni vähän jopa jännitti näin äitinä ensimmäiset juhlat. Joulujuhla oli mielettömän sympaattinen, lastennäköinen ja iloinen tilaisuus. Kokoonnuimme yhdessä saliin, jossa ensin lapset nostivat vuorotellen lorupussista lauluja ja esittivät niitä - he ketkä olivat laulutuulella. Oma tyttö istui vankasti äidin sylissä koko salissa olon ajan. Muutamien laulu-leikkiesitysten jälkeen lauloimme kaikki yhdessä kaksi joululaulua.
Yhteisen "virallisen" osuuden jälkeen siirryimme pienten ryhmien huoneisiin, joissa oli mahdollisuus askarrella ja nauttia tarjottavista. Salista ryhmähuoneisiin pienet pääsivät kulkemaan mattokelkan kyydillä, eli naperot matolle istumaan ja vanhemmat kiskomaan käytäviä pitkin. Aika hauskaa!

Askarteluhuoneessa oli tarvikkeet joulutontun tekemiseen ja tottakai sellainen myös tehtiin. Seuraavassa huoneessa oli ripustettuna jokaisen lapsen itse tekemän jättipipari ja päiväkodin hoitajat olivat laittaneet piparin kaveriksi kaikille oman joulukortin mukaan. Viimeisessä huoneessa oli glögi- ja piparitarjoilu, jotka myöskin lapset olivat itse päiväkodissa leiponeet.
Veimme jo joulujuhlaan hoitajille pienet lahjat, mutta en tiedä olimmeko liian ajoissa, sillä olimme ainoat, jotka antoivat hoitajille mitään. No, niin tai näin se on hoidettu ja heitä on muistettu! Tosin lahjat olivat vähän pakko antaa jo nyt, sillä niissä oli jokaiselle muun muassa joulukalenterit. Sen lisäksi lahjaan sisältyi torkkupeitto ja jouluinen kynttilä.
Joko teillä on vietetty joulujuhlat? Mitä annatte hoitajille lahjaksi?

2 kommenttia: