maanantai 6. marraskuuta 2017

Selvittiin pelkällä säikähdyksellä

Yllättävän pitkään olemme säästyneet taaperon osalta suuremmilta kolhuilta ja tapaturmilta. Perjantaina kuitenkin tapahtui ja neiti säikäytti oikein kunnolla. Omaan tuttuun tapaansa hän pomppi sohvalla, joka on siis kiellettyä tässä talossa. Jälleen kerran käskin häntä istumaan alas, kerkesin juuri kääntämään selän ja kuului järkyttävä tömähdys, josta seurasi (onneksi seurasikin) voimakas huutoitku. Taapero makasi selällään käsinojan vieressä lattialla. Hän oli siis pudonnut käsinojan yli sohvalta lattialle. Nostin hänet syliin ja yritin painaa päätä vähän joka kohdasta, sillä en tiennyt tarkalleen, mikä kohta lattiaan oli pamahtanut. Hän käänsi pään minuun ja sitten huomasin otsan. Jos olette nähneet Luokkakokous 2 elokuvan ja siinä Aku Hirviniemen sarven otsassa, saatte pientä osviittaa siitä, miltä tytön otsa näytti. Aivan järkyttävän kokoinen, värikäs patti.
Soitimme päivystykseen kysyäksemme, että lähdetäänkö näytille. Päivystyksessä epäilivät lievää aivotärähdystä, ja käskivät seurailla tilannetta. He kirjasivat tiedot ylös ja sanoivat, että jos tulee poikkeamaa olemukseen niin näytille. Yöksi kello soimaan parin tunnin välein ja tyttö kunnolla hereille joka kerta. Jos herääminen tuottaa vaikeuksia niin soitto 112. Onneksi kuitenkin tytön sai hereille hyvin, puhe ei muuttunut sekavaksi ja kävelykin sujui normaaliin tapaan, eli säikähdyksellä selvittiin. Uninen hän oli loppuillan, sillä hän ei ollut nukkunut päiväunia, joten oli muutenkin hieman väsynyt jo tuohon tapahtuman aikaan (noin klo 17).

Lauantaina olisi ollut lasten Halloweenjuhlat, mutta ne jäivät meidän osaltamme väliin. Vointi oli kyllä ihan hyvä jo seuraavana päivänä, mutta en uskaltanut lähteä parin tunnin ajomatkan päähän kuitenkaan. Vietimme siis rennon lauantain käyden ensin vaarin luona, ja sitten vielä mummilassa syömässä. Edelleen tytön otsalla komeilee mustelma, mutta patti on onneksi jo laskeutunut lähes kokonaan.

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita, sitä se taaperoarki välillä on. Onneksi ei käynyt pahemmin.

4 kommenttia:

 1. Oli onni onnettomuudessa <3

  Nämä taaperot osaavat kyllä pelästyttää välillä oikein kunnolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! Arki on aika tapahtumarikasta näiden kanssa :D

   Poista
 2. Onneks ei mitään pahempaa, nähdään sit seuraavissa juhlissa 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu onneksi ei! Ja nähdään, toivottavasti pian! :)

   Poista