sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Jouluinen hyvän mielen päivä

Tämä sunnuntai on ollut erittäin jouluinen ja positiivinen päivä kaikin puolin. Isosiskoni kanssa halusimme laittaa osamme Joulupuu keräykseen ja hankimme lahjat kahdelle teini-ikäiselle nuorelle, tytölle ja pojalle. Keräys on mielestäni todella ihana ele ja tahdoimme ehdottomasti osallistua siihen. Aiempina vuosina en ole niin tehnyt, mutta tästä edespäin aion ottaa sen tavaksi joka vuosi. 
Lahjat vein Lundin Joulupuun pisteelle. Siellä oli jo valmiiksi paljon lahjoja ja jatkuvasti niitä tuotiin sinne lisää.
Lahjojen viemisen jälkeen suuntasimme Porvoon Tuomiokirkolle, jossa alkoi klo 16:00 Kauneimmat joululaulut. Joululauluissa oli kuoro esiintymässä, jossa siskoni laulaa mukana. Mentiin istumaan yläparvelle, jotta saimme hyvän näköpaikan. Tilaisuus kesti hieman yli tunnin ja tyttö jaksoi todella hyvin koko sen ajan. Innoissaan katseli esiintyvää tätiään ja muuten vain kuunteli tyytyväisenä musiikkia.
Kirkolta suuntasimme vielä äitini luo glögille ja piparille. Tyttö nukahti pitkän ja toimeliaan päivän päätteeksi autoon, josta hänet sai siirtää suoraan omaan sänkyynsä jatkamaan yöunia. Joulukuu on ihanaa aikaa ja hei, enää tasan viikko aattoon! Kaikki lahjatkin on jo hankittuna, pois lukien taaperon yksi paketti, joka on tarkoitus hakea vielä tiistaina.

Ihanaa sunnuntai-illan jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti