lauantai 13. tammikuuta 2018

Kampauksia taaperolle

Olen odottanut innolla sitä, että tytön hiukset kasvavat ja niihin saisi tehtyä pieniä kampauksia. Taaperon hiukset eivät ole ihan tasapitkät, eivätkä kovin pitkät muutenkaan, joten mitään erikoisia kampauksia niihin ei saa laitettua. Eikä tarvitsekaan. Pienelle lapselle pienikin juttu voi olla todella iso juttu. Vuorossa on siis helppoja vinkkejä taaperon kampauksille. Huomioikaa se, että taapero tuskin jaksaa pysyä pitkään paikallaan, joten lopputulos ei välttämättä tule olemaan viimeisen päälle sliipattu. Nämä kampaukset ovat pikaisia kotiversioita, joten epätasaisia jakauksia ja muhkuroita saattaa olla siellä täällä.


Puolinuttura on helppo ja nopea tehdä. Korvalta korvalle jako ja hiukset takaraivolle ponnarille. Hiukset kiepautetaan ponnarin ympärille ja laitetaan kiinni toisella ponnarilla. Nutturan ympärille sopisi joku "erikoisempi" ponnari, jossa on vähän koristetta tai vaikka jokin koristepinni. Aikaa kampauksen tekoon meni ehkä muutama minuutti.

Ranskalaiset letit sivuihin ja latvat samaan ponnariin kiinni. Kiepauta ponnarista tulevien hiusten latvat piiloon ja kiinnitä pinnillä.

Seuraavat kaksi ovat hyvin perinteisiä, eivätkä varmaan kaipaa erikoisempia ohjeita niiden tekoon.Millaisia kampauksia te teette taaperolle? Onko jotain suosikkia?

2 kommenttia:

  1. Mun bravuuri on varmasti ranskanletti etuhiuksiin 😊 tai etuhiuksiponnari. Ei olla vielä koskettu Elpun hiuksiin saksilla ollenkaan 😃 ja kummasti kun on tytön hiuksia letittänyt alkaa onnistua omaankin päähän vaikka aika epäsiistejä ovatkin 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Letit on ihania! Niin se taito harjaantuu kun vaan tekee :D Musta on ihanaa kun saa laitettua tytölle jo vähän kaikennäköstä pientä kivaa hiuksiin!

      Poista