maanantai 29. tammikuuta 2018

Viime viikon yhteenveto

Kaksi viikkoa siinä jälleen kesti, että sain itsestäni irti istahtaa koneen ääreen. Mitä pidempi tauko bloggaamisessa on, sitä suurempi kynnys on alkaa kirjoittamaan uudelleen. Aiheita on, asiaa on, mutta teksti ei kulje. Viime viikko oli muutenkin erittäin uuvuttava ja vähäuninen, johtuen neidin sairastelusta. Maanantaina hänelle nousi kuume, jonka ansiosta tiistain välisenä yönä nukuttuja tunteja kertyi huimat 3,5. Kuumetta kesti pari päivää, jonka jälkeen lämpö laski normaaliin. Kuumeilun jälkeen tytöllä oli todella raastava yskä ja kävimmekin kaiken varalta lääkärissä tarkistamassa, ettei mistään vakavammasta ole kyse. Mukavana yllätyksenä kuume nousi jälleen torstai-iltana (tasoittui aamuun mennessä), joten koko viime viikko oltiin pois päiväkodista ja keskityttiin vain tervehtymiseen. 
Tänään olemme palanneet normaaliin arkeen ja tyttökin pääsi pitkästä aikaa päiväkotiin. Koska sairastelut tapahtuvat aina vuorotellen niin nyt olen itse järkyttävässä flunssassa, mutta näillä mennään. Viime viikonloppu oli muuten ensimmäinen aikoihin, kun kalenteri näytti aivan tyhjää. Ei yhtäkään etukäteen sovittua asiaa, mikä oli ihan hyvä ajatellen kuluneen viikon energiatasoja. En tehnyt uuden vuoden lupausta, mutta päätin, että tänä vuonna otan rennommin ja yritän pitää sovitut menot ja tekemiset inhimillisinä. Ei joka päivälle jotain ohjelmaa. Viikonloppu tuntui todella pitkältä ja edelleen olen päivissä aivan sekaisin.
Ilokseni voin muuten todeta, että iltaisin nukkumaanmenon kanssa on tapahtunut edistystä! Vielä on matkaa tavoitteeseen, mutta sanotaan vaikka näin, että tunti on nykyään ihan maksimi aika, joka tytön nukuttamiseen menee. Ja näin on ollut jo muutaman viikon. Miten tähän ollaan päästy? Siitä kerron lisää myöhemmin.

Mitä teille kuuluu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti