sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Perhepäivä

Lauantaina Seurakuntakeskuksella järjestettiin perhepäivä, johon osallistuimme tytön ja siskoni kanssa. Ilmoitus tapahtumasta tuli virallisesti postitse tytön nimellä, joten tottakai me osallistuimme. Olimme paikalla heti tapahtuman alkaessa klo 11 ja niin oli moni muukin. Koko Seurakuntakeskus oli aivan täynnä heti ovien auettua.

Lapsille oli järjestetty paljon ohjelmaa ja aktiviteetteja, joten aika ei käynyt pitkäksi missään vaiheessa. Tarjolla oli kasvomaalausta, askartelua, aarteenetsintää ja monia muita mielenkiintoisia asioita pienille vieraille tehtäväksi. Etukäteen jo arvasin, että tyttö ei tule haluamaan kasvomaalausta, vaikka kovasti mielessäni toivoin, että hän uskaltautuisi sellaisen ottamaan. Teimme kuitenkin paljon muita hauskoja asioita perhepäivillä. Osallistuimme aarteenetsintään, jossa piti löytää keskukseen "piilotettuja" aarrearkun kuvia ja löydettyään sellaisen sai pienen palkinnon. Tyttö teki myös pinssin ja taiteili kangaspalaan maalattuja kuvioita leikellyistä vihanneksista.
Maalailun ja pinssin teon jälkeen kävimme syömässä lounaan, jonka jälkeen jatkoimme eri aktiviteettien parissa. Tytön ehdottomiksi suosikeiksi nousi kalastuspiste ja temppurata. Temppuradassa mentiin ensin penkeistä ja lakanasta tehdystä "tunnelista", siitä jatkettiin eri tasolle asetettujen hula-vanteiden läpi ja lopuksi hypättiin pienen korokkeen päältä patjalle. Taapero hyppi patjalle kerta toisensa jälkeen ja aina yhtä innoissaan.

Suuren osan ajasta vietimme myös toisessa lempparissa, kalastuspisteessä. Koukuissa ja kaloissa oli magneetit, joten pienten oli helppo saada kalat ongittua. Tosin tyttö yritti ensin koukuttaa koko kalaa, kunnes ymmärsi, että pelkkä koukun laskeminen kalan päälle riittää.
Muutama tunti vierähti nopeasti perhepäivässä viettäen ja parasta oli huomata, kuinka innoissaan tyttö oli koko tapahtumasta. On ihan huippua, että tällaisia tapahtumia järjestetään lapsille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti