lauantai 12. toukokuuta 2018

Sängynpohjalta aurinkoon

Sairastelut on nyt taputeltu ja vihdoin olemme mekin päässeet nauttimaan näistä ihanista ilmoista! Aurinko ja lämmin ilma väistämättäkin piristävät mieltä ja houkuttavat ulkoilemaan. Meillä sairastettiin viikon verran ja juuri silloin kun kesäkelit oikeasti saapuivat luoksemme. Tuntui epäreilulta istua kotona sisällä kun sää oli mitä mahtavin, mutta ei tyttöä vaan voinut viedä ulos.

Taaperolla tosiaan nousi viime viikon keskiviikkoiltana kuume, joka heitti ääripäätä päivästä toiseen. Juuri kun luuli, että sairastelu olisi ollut ohi, nousi kuume jälleen uudelleen. Maanantaina sitten kävimme lääkärissä ja tytöllä todettiin korvatulehdus. Antibioottiresepti kourassa apteekkiin ja takaisin kotiin parantumaan. Perjantaina arki tasaantui taas normaaliksi ja tervehtynyt tyttö pääsi pitkästä aikaa myös päiväkotiin!

Nyt olemme ottaneet kiinni kaikki menetetyt aurinkoiset päivät ja otettu alkaneesta kesästä kaikki ilo irti. Ollaan puistoiltu, käyty jokirannassa jäätelöllä ja istuttu takapihalla puhaltelemassa saippuakuplia. Ollaan käyty kävelyllä ja ihasteltu kiviä ja kukkasia. Kivet on taaperolle se the juttu. Niissä on jotain todella mielenkiintoista ja tytöllä on tapana kerätä joka paikasta vähintään yksi kivi mukaan. Kivet laitetaan kotona pyöränkoriin ja niitä löytyy sieltä jo aikamoinen arsenaali.

Ollaan käyty myös mummilassa pihahommissa. Oikeasti menimme kahville, mutta siellä olikin pihahommat käynnissä ja tietty osallistuttiin itsekin. Taapero on innokas puutarhuri ja ulkona touhuilija. Hän heilui ahkerasti harava kädessä ja auttoi keräämään oksia. Oma osuuteni ja panostukseni painottui oksien leikkaamiseen, jotka oli valmiiksi kasattu jo peräkärryn päälle.

Nappasin äidiltä myös pyörän lainaan ja päätin, että alan fillaroimaan työmatkat bussilla/autolla kulkemisen sijaan. En ole aikoihin pahemmin pyöräillyt, mutta uskon, että siitä saa hyvän startin työpäiviin. Ja no ihan siksi myös, että saisi vähän hyötyliikuntaa koiralenkkien lisäksi. Hankintalistalle oman pyörän lisäksi tuli siis kunnon reppu, joka on huomattavasti näppärämpi vaihtoehto pyöräillessä, mitä käsilaukun kanssa polkeminen. Eli kertokaahan vinkkejä, mistä löytyisi kivoja reppuja!

Ihanaa viikonloppua kaikille ja huomista äitienpäivää!<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti