torstai 3. toukokuuta 2018

Vappu 2018

Meidän vappu meni hyvin rauhallisissa merkeissä, se oli oikeastaan vain päivä muiden joukossa. Tarkoitus oli käydä vappumarkkinoilla, mutta kokopäiväisen sateen vuoksi jätimme sen välistä. En ole tainnut ikinä viettää vappua mitenkään erikoisesti, jos ei teiniaikaisia vappujuhlimisia lasketa.

Kuten Pääsiäiseen liittyvässä postauksessa sanoinkin, niin taapero saa nauttia juhlapyhistä niihin kuuluvalla tavalla. Tytön kummitäti halusi ostaa neidille vappupallon, jonka kävimme maanantaina hakemassa. Aika vähissä oli valikoimat, mutta tyttö löysi mieleisensä. Suuret Marvelin fani-tädit olivat innoissaan, kun neiti valitsi kaikkien aurinkojen, ym. pallojen seasta supersankareilla varustetun Guardians of the Galaxy -pallon. Luonnollisestikaan hän ei ole kyseisiä elokuvia nähnyt tai muutenkaan tiedä mitään kyseisistä supersankari-hahmoista, mutta veikkaan, että pallon väri oli se, joka vaikutti päätökseen. Lemppari väreihin kuuluu sininen ja myös vappupallo edustaa sitä värimaailmaa.
Näppäränä kokkina yritin tehdä meille myös tippaleipiä ja nappasin Liinan blogista ohjeen niiden tekoon. Kotoa ei löytynyt öljyä paistamiseen, eikä mitään pursotinta taikinan levitykseen ja kun  kokkausmetodini muutenkin on tyyliä "tämä käy ihan yhtä hyvin", tippaleipien lopputulos muistutti kaikkea muuta kuin tarkoitettua. No, ostin kuitenkin kaupasta meille munkit, joten saimme edes jotain vappuun kuuluvaa syötävää.
Tosiaan sateisen päivän vuoksi vappumarkkinat jäivät välistä. Kummityttö vanhempineen tuli kylään ja vietimme päivää heidän kanssaan.

Miten teidän vappu sujui?

2 kommenttia:

  1. hei en kestä mitkä ihanat housut <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!❤ Ne on pikkusiskoni tehnyt yläasteella käsitöissä! :)

      Poista