tiistai 12. kesäkuuta 2018

Kesän juhlia

2.6 lauantaina juhlittiin uutta ylioppilasta, kun siskoni valmistui lukiosta huikeiden papereiden kanssa. Ylioppilasjuhlien lisäksi nuorimmainen meidän sisarpoppoosta päätti peruskoulun ja aamu aloitettiin 9-luokkalaisen kevätjuhlassa ja koulunpäättäjäisissä. Tuolla samaisessa koulussa on oltu päättäjäisjuhlissa viimeisen viiden vuoden aikana neljä kertaa.

Päättäjäisistä siirryttiin lukiolle ylioppilaiden lakitukseen. Pari tuntia vierähti kun valmistuneita oli reippaasti yli sata ja jokainen haki todistuksen ja lakin yksitellen niiaten/kumartaen lopuksi. Juhlassa oli ihania musiikkiesityksiä ja muutama yllättävän inhimillisen mittainen puhe.

Kahdelta alkoivat itse ylioppilasjuhlat. Sää oli lämmin ja aurinkoinen, joten pystyimme hyvin viettämään aikaa myös ulkona syöden ja kahvitellen! Jälkiruokatarjoilut olivat kuten kaikissa juhlissa siskojen käsialaa. He todella taitavat sekä itse leipomisen, että koristelun!
Tälle kesälle on tiedossa vielä useita juhlia. Juhlitaan blogiporukan kesäkekkereitä, juhannusta, tytön 3-vuotissynttäreitä, kaverin syntymäpäiviä ja syksymmällä häitä! Juhlien lisäksi tiedossa on mökkireissu ja samassa käynti Puuhamaassa. Eli kaikkea kivaa on tiedossa!

Onko teillä kesälle paljon juhlia tai reissuja?

2 kommenttia:

 1. On juhlia, aivan liikaa jopa mutta ehkä niistä selvitään :D tuntuu että joka viikonloppu on jotain..

  Kakut on Upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä kyllä tuppaa olemaan joo :D
   Ja kiitos, kunniat niistä siskoille ;p

   Poista