perjantai 20. heinäkuuta 2018

3-vuotisjuhlat | ARVONTA & ALEKOODI

*Kaupallinen yhteistyö: Yours Mine Design


Pieni prinsessani täytti jo kolme vuotta - mihin tämä aika oikein menee?! Tuo pieni tyttö on jo niin iso tyttö, että ihan hirvittää. Luonnetta löytyy ja ihan mahtavaa sellaista. On mielenkiintoista seurata tytön kehitystä ja kasvua. Hänellä on selkeästi omia mielipiteitä, mieltymyksiä ja suosikki-juttuja. Senpä ansiosta tänä vuonna juhlien teema oli helppo päättää. Väreiksi oli toiveena vaaleansininen ja vaaleanpunainen. Tuhkimo ja Frozen on ollut pinnalla tässä talossa, joten väriteemojen lisäksi juhlat olivat prinsessa-juhlat.

Näin Yours Mine Design:lla täydellisen kattauspaketin Princess Pink, joka nimensä mukaisesti sopi teemaan kuin nenä päähän. Paketti sisälsi kaiken oleellisen ja näin ollen järjestelyissä kattaussetin ja koristeiden hankkiminen hoitui näppärästi ja yhdellä kertaa samasta paikasta.

Prinsess Pink kattauspakettiin kuuluu: 5 pom pomia kahdessa eri sävyssä, kolme isoa ja kaksi pientä, Happy Birthday -viiri, hohdokas serpentiini, iso folionumeropallo, sekä lautaset, mukit, tarjoilukipot, pillit ja servetit. Kattaukseen kuuluvat kertakäyttöastiat ovat 8kpl paketeissa!

Tarjolla oli Barbie synttärikakku, kaksi suolaista piirasta, popseja, coctailpiirakoita ja munavoita, keksejä, vesimelonia ja sipsejä.

Tyttö sai ihastuttavia lahjoja; vaatteita, piirustus-, tehtäväkirja- ja askartelutarvikkeita, palapelejä, muutamia erilaisia leluja, keräilyhopealusikan, lasten uima-altaan, sekä miniauton (johon täti oli poikaystävänsä kanssa hankkinut karvanopat, haha)! Meiltä vanhemmilta tyttö sai leikkikeittiön ja siihen setin erilaisia kokkaustarvikkeita sekä leikkiruokia ja -herkkuja.

Juhlistimme päivää ihan lähiperheen kanssa ja meitä oli silti noin 24 henkeä. Saatiin nauttia ihanasta aurinkoisesta säästä ja lähes koko juhlien ajan olimmekin ulkona. Vietimme juhlat jälleen äitini luona, sillä siellä on iso ihana piha ja tilaa huomattavasti enemmän kuin meillä.

ARVONTA

Yours Mine Design tarjoaa yhdelle teistä 25€ arvoisen lahjakortin verkkokauppaan! Osallistu kertomalla, mihin tuotteisiin lahjakortin käyttäisit. Jätä kommenttikenttään toimivat sähköpostiosoite. Arvontaan voi osallistua 25.7.18 asti. Voit tuplata voittomahdollisuuden osallistumalla arvontaan myös Instagramissa @janinacharlottta.

ALEKOODI

Arvonnan lisäksi on jokaiselle tarjolla luksusta, nimittäin koodilla JC20 saa -20% alennusta normaalihintaisista tuotteista (ei koske bObles-tuotteita). Alekoodi on voimassa 29.7.18 asti. Tästä pääset suoraan ostoksille. Mukavia shoppaluhetkiä!

14 kommenttia:

 1. Perhekalenteri ens vuodelle tai sit joku ihana tekstiili 🤩 sangynalla@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea 3-vuotiaalle! Hienon näköiset juhlat teillä!

  Puputyynynpäällinen kiinnostaa eniten(http://www.yoursminedesign.fi/product/13/puputyynynpaallinen).

  VastaaPoista
 3. Hempeän ja ihanan näköiset juhlat 😊 hankintaan menisi tarvikkeita tuleviin ristiäisiin tai syntymäpäiville 🤗

  VastaaPoista
 4. Hups, sähköposti unohtui! 🙈 laaksolaurapauliina@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Puputyynynpäällinen :) !

  anniina.lang96@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Oma valintani olisi Bomu-viltti lapselle syksyä ajatellen.
  Juhlanne näyttivät tosi kivoilta ja upeat tarjoilut! Onnea vielä 3-vuotiaalle!
  Bellis2(at)gmail.com -kirmi

  VastaaPoista
 7. Pupuvilttiin! ☺️ jasminkmlang@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Kattaustarvikkeita tuleviin juhliin :)

  krista.nissila@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Kattaustarvikkeita synttäreille olisi haussa. Ihanat kuvat sulla��Mukana.
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 10. Bomu, mini donitsi tai kana.

  lil_citcat(at)hotmail piste com

  VastaaPoista
 11. Classy-kattaustarvikkeita, joo!
  marianna1 at luukku.com

  VastaaPoista
 12. http://www.yoursminedesign.fi/product/74/classy-white
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Kattaustarvikkeita :)
  ruskarouva85@gmail.com

  VastaaPoista
 14. pupuviltii! :)

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista