torstai 10. tammikuuta 2019

Loppuvuosi ja uusi vuosi

Ihanaa uutta vuotta 2019!


Vuosi on vaihtunut ja uutta vuotta 2019 on kulunut jo hyvän aikaa. Toivottavasti kaikkien uuden vuoden juhlinnat sujui hyvin. Omalla kohdallani vuoden vaihtuminen tapahtui rauhallisesti kotona tyttären ja siskon kanssa oleillessa. Katseltiin raketteja, poltettiin muutama tähtisädetikku, valettiin tinat ja oltiin vain ihan rennosti.
Joulu ja välipäivät menivät jälleen nopeasti ja päivät oli täynnä ohjelmaa. Jouluaaton vietin perintesesti äitini luona, jossa syömme aina joululounaan ja jaamme lahjat. Tänä vuonna meillä oli sisarusten kesken Secret Santa, eli jokaiselle arvottiin yksi henkilö kenelle ostaa lahjan.
Joulupäivänä lähdimme tytön ja siskoni kanssa Poriin viettämään välipäiviä. Jouluruokaähkyltä ei voinut välttyä ja suklaata on tullut vedettyä varmaan kilo tolkulla. Olimme Porissa tiistaista perjantaihin ja samalla reissulla kävimme viettämässä aikaa parhaan ystäväni ja kummitätini kanssa.
Tyttö sai joululahjaksi luistimet ja päästiin ensimmäistä kertaa jäälle hänen kanssaan. Luistelu osoittautui todella mieluisaksi puuhaksi, vaikka pystyssä pysyminen ja luistimilla liukuminen hieman hankalaa olikin. Kuitenkin sinnikkäästi tyttö jaksoi harjoitella ja pysyikin pystyssä loppujen lopuksi myös ihan itse.
Miten teidän uusi vuosi on lähtenyt käyntiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti