perjantai 25. marraskuuta 2016

Oot niin ihana -vauvakirja

Kaikki alkoi tammikuussa kun törmäsin Instagramissa tiliin, jossa luotiin uutta vauvakirjaa. Vauvakirjaa, johon kysyttiin ideoita, ehdotuksia ja toiveita, ja jossa vain mielikuvitus on rajana. Sivujen luonnokset, sekä monipuolisuus koukutti minut heti ja samalla hetkellä klikkasin seuraa -nappulaa. Nälkä kasvoi syödessä ja Oot niin ihana -vauvakirja vei minut mennessään. Pakko saada.

Odotus palkittiin ja postipoika kiikutti meille oman kappaleen tästä kirjaimellisesti ihanasta vauvakirjasta. Ensimmäisenä alkoi suunnittelu, mitä kaikkea kirjaan voisikaan laittaa - ihan mitä vain! Seuraavaksi tilaukseen lähti iso nippu valokuvia, jotka vauvakirjaan päätyisivät.


Olen nyt muutaman kuukauden täyttänyt meidän vauvakirjaa ja vielä on sivuja tyhjänä odottamassa muistoja. Olen tarkoituksella jättänyt muutamia sivuja tyhjäksi, sillä haluan täyttää vauvakirjaa kaikessa rauhassa ja kirjata muistoja ylös myös ensimmäisen vauvavuoden jälkeenkin. Se tässä kirjassa yksi parhaista ominaisuuksista onkin - sitä voi täyttää juuri oman toiveen mukaisesti, aivan kuten itse haluaa.


Parasta vauvakirjassa on sen monipuolisuus. Selkeät sivut mm. jokaiselle ikäkuukaudelle, lemppareille, hammashommille, tärkeille asioille, jotka kaikki voit kuitenkin täyttää omalla tavallasi. Vauvakirjaan mahtuu paljon kuvia sekä siinä on muutama kauniisti kuvioitu "tyhjä sivu", joihin voi laittaa mitä itse haluaa.


Tapasin Helsingin Lastenvaatekarnevaaleilla Oot niin ihanan porukkaa ja täytyy sanoa, että mahtavia tyyppejä. Juteltiin hetki niitä näitä ja tottakai omaan tuttuun tapaani hehkutin myös, miten innoissani tästä vauvakirjasta olen!
Meidän vauvakirja täyttyy tosiaan pikkuhiljaa rauhallista vauhtia, jokaista muistoa myöden. Omasta mielestäni Oot niin ihana -vauvakirja on kaunein vauvakirja, mitä on luotu. 

Löytyykö teiltä Oot niin ihana -vauvakirja? Mitä kaikkea te täyttäisitte vielä vapaana oleville sivuille?
*Yhteistyössä Oot niin ihana

8 kommenttia:

 1. Mä sain just eilen postissa ton saman ihanuuden ja oon ihan rakastunut! Parasta on myös se, että kansiomallin ansiosta sinne voi itse lisäillä vaikka sivuja valokuville tms :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, tässä vauvakirjassa on rajattomasti mahdollisuuksia! On kyllä ihan täydellinen <3

   Poista
 2. Tää on kyllä nimensä mukaisesti IHANA! Tuleekohan Lilian kateelliseksi, jos hommaan tämän meidän tulevalle pienelle... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli jo ennestään myös vauvakirja, mutta siirsin siinä olevat jutut tähän uuteeb kokonaan. Tee jälkikäteen Lilianistakin tähän ;)

   Poista
 3. Vitsi nyt ihastuin tähän kirjaan, aivan ihana! Meillä on Natalielle se pinkki "vauvamuistot"-kirja, mutta ehkä mahdolliselle seuraavalle vois sitten hankkia tän! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on vienyt kyllä ihan mukanaan! Suosittelen ehdottomasti <3

   Poista
 4. On kyllä ihana, lahjaksikin ihan huippu :)

  VastaaPoista