torstai 23. marraskuuta 2017

Taaperon oma joulukalenteri // + ALEKOODI

*Yhteistyössä Leikkien

Tänä vuonna taapero saa ihan erilaisen joulukalenterin, mitä aiempina vuosina. Kun Leikkien kysyi kiinnostaako minua yhteistyö heidän suositun Aikalaatikon parissa, sain heti idean taaperon joulukalenterista. 
Aikalaatikossa on 96 eri tehtäväkorttia, jotka tehdään yhdessä lapsen kanssa. Jokaiseen korttiin voi kirjoittaa päivämäärän, sekä kokemuksia yhteisestä hetkestä. Mielestäni tämä on ihan loistava idea joulukalenteriksi. Joka aamu tyttö saa nostaa pussista uuden tehtäväkortin, joka sitten tehdään yhdessä. Yhteistä aikaa, läsnäoloa ja muistoja. Sitä parasta tekemistä lapsen kanssa. Kortit ovat jopa jaettu eri vuodenaikoihin sopivaksi, ja joulukalenteriin päätyy tottakai talvi-kortit.
Kortteja jää vielä reilusti yli joulukalenterin jälkeenkin, sekä kohdistuen eri vuodenaikoihin, joten tästä saa todella pitkäksi aikaa tekemistä lapsen kanssa. Ja miksei kortteja voisi käyttää uudelleenkin sen jälkeen kun kaikki on käyty läpi! Leikkien edustaja sanoikin hyvin, tämä on loistava tuote tähän aikaan kun "kaikilla on jo kaikkea". Ja se on ihan totta. Mutta ikinä ei voi olla liikaa yhteistä aikaa ja yhdessä tekemistä. Se tekee tästä Aikalaatikosta mielestäni erityisen.

ALEKOODI

Hankkisitko sinäkin tänä vuonna lapsellesi hieman erilaisen joulukalenterin? Tai lahjaksi yhteistä aikaa ja tekemistä? Yhdessä Leikkien kanssa meillä on tarjota teille alekoodi. Koodilla JANINA10 saatte -10% alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista. Koodi on voimassa sunnuntaihin 26.11.17 asti.

Leikkien -verkkokaupassa on voimassa myös Black Friday sekä sen myötä upeita tarjouksia!

2 kommenttia:

 1. Kiva aktivointikalenteri, jossa pääsee tekemään asioita yhdessä. Koostin postauksen Joulukalentereista ja lisäsin tämän postauksen tee-se-itse - listalle. Jos haluat käydä vilkasemassa postausta, löytyy se täältä:https://himasaimi.blogspot.fi/2017/11/yli-50-erilaista-joulukalenteria.html?m=0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, innolla odotetaan, että päästään aloittamaan! :)
   Ja voi kiitos, ihanaa, että tämä pääsi listallesi myös!

   Poista