keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Hankintoja Veeran huoneeseen

Veeran tulevan huoneen sisustussuunnitelmat ja hypistelyt on nyt aloitettu. Värimaailma tulee näillä näkymin olemaan vaaleanpunainen/mintunvihreä/harmaa.
Saatiin valita Jollyroomilta muutama tuote, mikä valinnan vaikeus ! Ihastuin täysin Alice & Fox -sarjan tuotteisiin ja olisin voinut valita sieltä kaiken. Luulenpa, että hitti tuotemerkki meille on löytynyt ja tulevaisuudessa tullaan hankkimaan lisää tuotteita kyseiseltä merkiltä.
Valittiin tuotteita Veeran 1v -juhlia silmällä pitäen ja mitä voisimme siellä hyödyntää.
Yksi ehdoton suosikkini oli vaaleanpunainen tarjotinpöytä. Tarjotin osan saa irti ja ajattelin hyödyntää sitä syntymäpäivillä. Tarjotinpöytä tulee myös Veeran tulevaan huoneeseen ja haluaisin hankkia siihen ehkä jonkun pienen pöytälampun. Alice & Fox -sarjassa oli vaikka ja mitä ihania pöytälamppuja, joten taidan kääntyä heidän tuotteiden puoleen siinäkin asiassa.
Toinen valintani oli 20 kappaleen valopallot sekä huoneen sisustusta ajatellen, että synttäreiden koristusta ajatellen. Ne voi laittaa seinälle tai ikkunalle koristamaan, tai vaikka yhdessä tarjottimelle kauniiksi asetelmaksi.
Valitsin myös kävelykärryt Woodlii -sarjasta. Minulla on ollut suunnitelmissa jo kauan hankkia Veeralle kävelykärryt kun ajankohta alkaa olla sopiva. Nämä olivat niin suloiset, etten voinut jättää tilaisuutta käyttämättä. Näen jo silmissäni, miten pieni taapero kärrää noissa omia lelujaan pienin askelin.

Alle kuukausi ja saadaan asetella nämä ihanuudet omille paikoilleen Veeran ikiomaan huoneeseen. Mitäs tykkäätte? Onko muita Alice & Fox -sarjan tuotteisiin hurahtaneita?

*Yhteistyössä Jollyroom

4 kommenttia:

 1. Noi kärryt on kyllä tosi söpöt! :)

  VastaaPoista
 2. Noi kärryt, miten söpöt! Ja mä oon hurahtanut ihan täysin myös Alice and Foxin tuotteisiin, niitä löytyy meiltäkin ja lisää olisi hankittava :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä niin ihania tuotteita ! Voipi olla, että meillekin kotiutuu jossain vaiheessa lisää sieltä :D

   Poista