perjantai 17. kesäkuuta 2016

Meidän kotona // Veeran huone

Olen päässyt tekemään yhtä lempi puuhistani. Suunnitteluvaiheesta toteutukseen. Sisustamaan meidän tytön omaa pientä valtakuntaa. Vitsit se on hauskaa! Tästä alkaa Meidän kotona -postaussarja, jonka polkaisee käyntiin tyttäremme huone.

Väriteemana huoneessa on harmaa, vaaleanpunainen/vaalea roosa ja mintunvihreä.
Siirrettiin sittenkin pinnasänky suoraan Veeran omaan huoneeseen. Aluksi suunniteltiin, että hän olisi nukkunut vielä kanssamme samassa huoneessa, mutta kokeiltiin kuinka uusi järjestely lähtisi sujumaan. Meillä oli pieniä uniongelmia tässä, mutta muuten Veera on nukkunut hyvin omassa huoneessaan. Heräilee yöllä pari kertaa ja aikaisin aamulla yleensä herätessään kannan hänet viereeni vielä jatkamaan unia kun isi-mies on lähtenyt töihin.
Haluaisin Veeran huoneeseen nojatuolin, jonka viereen tämä Jollyroomin tarjotinpöytä* tulisi. Nojatuolissa olisi kiva lueskella iltasatuja ja nukuttaa tyttö uneen.
Nämä Elloksen Hayley-lenkkiverhot* ovat uudet ja sopii loistavasti tytön huoneeseen. Olen nähnyt Elloksen sivuilla samaa kuviota olevan maton ja sen tahtoisin vielä tilata Veeran huoneeseen.

Jollyroomin kävelyvaunu* toimii vielä palikoiden lelukorina, mutta kohta sen varassa mennään ja lujaa. Sen verran vankasti tyttö kävelee jo mm. sohvapöydästä kiinni pitäen.
Muistatteko äitiyspakkauksesta verhoillun ensipedin, joka Veeralla oli käytössä aluksi? Se toimii nyt lelukorina. En olisi raaskinut laittaa sitä varastoon ja kun pehmoleluja tuppaa aika reilusti olevan, niin tämä järjestely toimii oikein hyvin.
Hoitopöydän hoitotason otimme irti. Nyt hoitopöytä toimii pelkkänä lipastona. Pöydän ylle asettelin Jollyroomin valopallot*.
Veeran huoneessa on kaksiovinen kaapisto, jonne sai hyvin tavaroita säilytykseen. Sopivan verran kaappitilaa mielestäni tuon ikäisen tavaramäärään nähden.

Hauskasti Veera on ottanut oman huoneensa itselleen. Hän leikkii siellä ja levittää pehmolelut ympäriinsä, palikat hakee omasta paikastaan ja kirjat myös. Nousee lipastoa vasten seisomaan ja yrittää päästä kaapin alahyllylle aina kun avaa kaapinoven.

Nojatuolin ja maton lisäksi haluaisin huoneeseen vielä pienen seinänaulakon, johon saisin ripustettua muutamat pikkumekot. Kaikki ajallaan.
Miltä näyttää ?
*Saatu blogin kautta12 kommenttia:

 1. Ihastuttava! Ihana värimaailma. Kiva keksintö käyttää lelulaatikkona äitiyspakkausta! Ja nuo verhot ovat kyllä kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ! Halusin säilyttää sen tytöllä käytössä jossain muodossa ja tuohon se soveltui hyvin :)

   Poista
 2. Näyttää niin kauniilta, tyttömäiseltä ja avaralta ♡ Upea huone!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) On ihanaa sisustaa tytön omaa huonetta !<3

   Poista
 3. Aivan ihanat tuo pinnasänky ja katos!

  VastaaPoista
 4. Ihanan seesteinen huone, kyllä neidin kelpaa <3

  VastaaPoista
 5. Ihanan näköinen huone, ei ole liikaa vaaleanpunaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Yritin hillitä itteeni vähän liialta pinkkihirmulta :D

   Poista