torstai 30. kesäkuuta 2016

1 -vuotisjuhlien suunnittelua

Parin viikon päästä meillä juhlitaan yksivuotiasta. Juhlien suunnittelu on aloitettu jo varhaisessa vaiheessa ja nyt tulee pientä ennakkonäytöstä siitä, mitä juhlissa on luvassa.

Teemaksi valikoitui väreissä vaaleanpunainen ja kulta. Puolvuotisjuhlissa teemaväreinä toimi punainen ja hopea, joten halusin tällä kertaa hieman erilaista värimaailmaa. Värien lisäksi halusin vielä oman teema-aiheen.
Baby Shower -juhlissani oli pöllöteema, joten mielestäni on ihana ajatus, että samaa linjaa jatketaan ensimmäisillä syntymäpäivillä.
 
Juhlatarvikkeiden hankinta on jo hyvällä mallilla, mutta suuri osa koristeista puuttuu vielä. Ajattelin, että tekisin itse joitakin koristeita, kunhan vain löydän hyviä ohjeita, esimerkiksi Pinterestistä.
Siskoni ovat jälleen kerran lupautuneet (tai no, ilmoitin heille, että tehdään yhdessä) auttamaan tarjottavien valmisteluissa. Tarjottavat ovat myös aika selvillä jo, muutamia makeisia ideoita pyöritellään vielä. Pöytään tulee ainakin täytekakku, voileipäkakku, muutama pikkusuolainen sekä muutama makea tarjottava. Kaikkea en halua vielä paljastaa ;)
Tilattiin päivänsankarille hempeä roosan sävyinen juhlamekko Ellokselta*. Vielä olisi tarkoitus hankkia mekkoon sopiva hiuspanta.

Meillä tulee olemaan kahdet syntymäpäiväjuhlat peräkkäisinä viikonloppuina, sillä kaikki eivät pääse samana päivänä. Ja koska itsehän tykkään järjestää juhlia niin tämä sopii vallan mainiosti !

Millaisia yksvuotisjuhlia teillä on järjestetty ? :)
*Saatu blogin kautta

4 kommenttia:

  1. Juhlien järjestäminen ja koristelu on niin ihanaa! �� Meillä oli nimiäisissä samat teemavärit, tykkäsin! Tein ite esim. Pom Pomeja jotka ripustin ikkunan eteen, oli tosi helppo tehdä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, parasta :) Pom Pomeja olen miettinyt myös, mistä löysit hyvät ohjeet ?:)

      Poista