tiistai 2. elokuuta 2016

Veeran huoneen uusi järjestys

Lastenhuoneen sisustaminen on niin mukavaa puuhaa, että sitä tekisi mieli tehdä kokoajan. Voisin jatkuvasti vaihdella järjestystä, siivoilla kaappeja ja hankkia uusia sisustustarvikkeita. Veera sai syntymäpäivälahjaksi mummilta oman nojatuolin ja sen myötä päätin laittaa huoneen sisustusta uuteen järjestykseen.
Nojatuoli päätyi sängyn vierelle. Tuoli on niin hitti, että siihen kiivetään jatkuvasti, tullaan varovaisesti alas ja kiivetään uudelleen. Napakymppi lahja!
Huoneen nurkassa oli ennen isäni tekemä säilytysarkku. Turvallisuussyistä siirsin sen meidän makuuhuoneeseen, sillä siinä on aika terävät kulmat. Arkun tilalle siirsin Jollyroomilta saadun tarjotinpöydän*, jonka päällä on palikkalelut.
Kuvissa näkyvät myös nuo Elloksen verhot*, joita tilatessani unohdin tarkistaa verhojen mitan. No, ne ovat nätit noikin, vaikka hieman lyhyehköt ovatkin.
Leikkinurkkauksessa on myös Woodliin kävelyvaunu* jossa säilytetään kirjoja. Kävelyvaunu on ollut myös kovassa käytössä askeleiden harjoittelemisessa. Pehmolelut säilytetään edelleen äitiyspakkauslaatikossa. Aika täynnä sekin alkaa jo olemaan, sillä kummasti niitä leluja vain kertyy, haha!
Näin yhdestä blogista kivan idean valopalloille* ja siitä inspiroituen siirsin ne meilläkin ikkunalle koristamaan huonetta. Ennen ne olivat Veeran huoneessa lipaston yläpuolella. Muuten huoneen järjestelyt ovat pysyneet entisellään. Uutta mattoa emme ole vielä hankkineet, mutta tuo vaalea sopii mielestäni huoneeseen hyvin. Ehkä vaaleanpunainen matto tekisi huoneesta liian...vaaleanpunaisen?

 Mitäs tykkäätte? Kumpi oli parempi ennen vai jälkeen muutoksen?

*Saatu blogin kautta


10 kommenttia:

 1. Pienistä kuvista on vaikea hahmottaa, mutta ihanilta näyttää kumpikin!

  VastaaPoista
 2. Teiän lastenhuone on niin hempeä ja kaunis ♡

  VastaaPoista
 3. Ihana värimaailma. Kauniita sävyjä.

  VastaaPoista
 4. Aivan ylisöpö tuo nojatuoli <3 Taidanpa lähteä valopallo ostoksille. Ihan mahtava idea laittaa ne kehystämään ikkunaa. Kaunis huone!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan hitti ! Kiitos paljon :)

   Poista