tiistai 29. marraskuuta 2016

Kaksplusverkostolaisten pikkujoulut

Viime lauantaina vietimme pitkään odotettuja pikkujouluja Kaksplussan verkostobloggaajien kanssa. Lähdin aamupäivällä ajelemaan hyvissä ajoin kohti Tamperetta, jotta kerkesin ajoissa klo 14:00 alkaviin bailuihin. Janette ja Liina olivat tehneet mielettömän työn ottaessaan pikkujoulujen järjestelyt haltuunsa. Pikkujoulut järjestettiin Tampereella, Torni Hotellissa ja meidän käyttöömme oli varattu 17. kerroksessa sijaitseva Visio Klubi.


Ohjelmassa oli muun muassa pikakampauksia, jotka halukkaille taiteili Parturi-Kampaamo Divassa työskentelevä Ella. Kampausten lisäksi ohjelmassa oli kahvittelua, arvontoja sekä vapaata seurustelua.


Kahvien jälkeen Putiikki Pietamon perustajat tulivat kertomaan meille yrityksestään sekä esittelemään tuotteitaan.
Meitä odotti ihan mielettömät goodie bagit, joihin oli lähtenyt mukaan monen monta yhteistyökumppania. Teen Veeralle oman joulukalenterin ja sinne sujahtaa muutamat pienet yllätykset saamistamme lahjakasseista.


Blogin kautta on päässyt tutustumaan niin moneen uuteen, upeaan ihmiseen! Kaikkia meitä yhdistää kirjoittamisen halu, ja on mahtavaa päästä jakamaan ajatuksia eri asioista bloggaamiseen liittyen. Jokainen tsemppaa toinen toistaan ja ideoi yhdessä sekä tottakai puhutaan paljon myös kaikesta ei niin blogiin sopivasta.
Kiitos vielä ihanasta päivästä kaikille mukana olleille verkostolaisille10 kommenttia:

 1. Kiva,että oli kivaa! =D Oli myös mukavaa tavata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva tutustua, toivottavasti saataisiin taas pian porukka kasaan! :) Kiitos teille järkkäämisestä <3

   Poista
 2. Oli taas mukava treffata <3 toivottavasti nähään taas pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva nähdä taas!<3 Voitais joskus nähdä myös kun ollaan Porin suunnalla käymässä! Ja tietty muutenkin kun vaan mahdollista! Kiitos kun järkkäsitte pikkujoulut :)

   Poista
 3. Oli kiva tavata, toivottavasti nähdään seuraavissa pirskeissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mukavaa tavata! Toivottavasti saataisiin pian uudet kekkerit järkättyä! :)

   Poista
 4. Voi miten näyttää kivalle kaikki postaukset ja kuvat teidän pikkujouluista! Harmittaa, että en päässyt mukaan. Odotus on ihanaa ja karmeaa. Energiat on pikkuisesti kadoksissa ja Tampere tuntui juuri nyt vähän turhan rankalle reissulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ymmärrettävää kyllä, toivottavasti nähdään seuraavissa juhlissa :)

   Poista