maanantai 4. syyskuuta 2017

Mammat radalla // #Kaksplussyysbileet

Lauantaina juhlittiin pitkästä aikaa blogiporukalla, kun meillä oli #kaksplussyysbileet. Jenni (Hutimeni), Petra (Sängyn alla) ja Nea (Kädenjälkiä sydämessä) ottivat vastuun bileiden järjestämisestä ja onnistuivat siinä loistavasti. Kiitos vielä!

Saimme käyttöömme Radisson Blu Royal hotellin upean kokoustilan. Aloitimme illanvieton esittäytymiskierroksella, vaikka suurin osa olikin jo entuudestaan tuttuja keskenään. 
Esittäytymisten jälkeen meillä oli Laitilan Olut-tasting. Ensin oli kirjallinen osuus, jossa tutustuttiin oluisiin, koostumuksiin ja termeihin. Kirjallisen osuuden jälkeen siirryttiin itse asiaan, eli maisteluun.
Tarjolla oli myös Most Wanted -viiniä, joka nousi itselläni kyllä yhdeksi ehdottomaksi suosikiksi. Sitä tulikin illan mittaan muutama lasillinen nautittua.
Kuva: Julia (sininen norsu ja samettikarhu)
Olut-tastingin jälkeen, viinin nautiskelun ohessa tutustuttiin Goodiebageihin ja arvottiin vielä muutamat tuotteet. 
"Virallisten" osuuksien jälkeen otettiin paljon kuvia, hengailtiin rennosti ja noh, juotiin sitä viiniä


Meillä oli ihan mielettömän hauskat bileet ja olisi mahtavaa nähdä useamminkin tällä porukalla. Blogitreffejä (ilman lapsia) meillä on ollut ehkä kahdesti vuodessa. Tietenkään valitettavasti kaikki eivät pääse aina paikalle, kun asutaan niin ympäri Suomea, eikä aikataulut aina vain natsaa yhteen.

Meillä oli tila varattuna puoleen yöhön asti, jonka jälkeen lähdettiin Lauran kanssa kotia kohti siskoni kyydillä.

Goodiebagin olivat tälläkin kertaa huikeat ja täynnä käytännöllisiä tuotteita! Osa tuotteista oli jo entuudestaan tuttuja ja hyväksi havaittuja, osa pääsee nyt ensimmäistä kertaa testiin.
Kuva: Julia (sininen norsu ja samettikarhu)

Kuva: Julia (sininen norsu ja samettikarhu)


YHTEISTYÖSSÄ:BATISTE / BLUE HOUSE OY / BODYBOOM / CAFFI / FLOW KOSMETIIKKA
/ LAITILAN WIRVOITUSJUOMATEHDAS / LEMON JUICE & GLYCERINE / LUMENE / MEDISOFT / MINIME.FI / MOST WANTED WINES / NATURAL WORLD / NORDIC BEAUTY IMPORT / RADISSON BLU ROYAL HELSINKI / REAL TECHNIQUES / SINFUL COLORS / SLURP

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti