keskiviikko 27. kesäkuuta 2018

Kaksplus blogiverkoston kesäbileet

*Kaupallinen yhteistyö*

Blogiharrastuksen yksi parhaita puolia on ehdottomasti uusiin ihmisiin tutustuminen ja yhteiset tapahtumat. Tänäkin vuonna järjestettiin Kaksplussan verkostobloggaajien kesäbileet ja tällä kertaa vastuu bileistä oli minulla, LiinallaLauralla ja Tanjalla. Bileet olivat lauantaina 16.6., mutta suunnattiin kaikki järjestäjät jo perjantaina Helsinkiin järjestämään juhlapaikkaa valmiiksi. Saimme käyttöön  GAME OVER Escape Rooms:lta upean kokoustilan, jossa vietimme päivää aina ilta myöhään asti.

Juhlapäivä alkoi itselläni aika heikosti (mutta ei kuitenkaan yhtään yllättävästi), sillä juuri kun olimme lähdössä Airbnb-asunnolta Escape Roomille pudotin puhelimeni vessanpönttöön, kun unohdin sen olevan takataskussani. Nappasimme siis lähtiessä kaupasta vielä riisipaketin matkaan, jossa puhelimeni asusteli suuren osan bileillasta. Minulla ei ollut kameraa mukana (koska en osaa vielä käyttää sitä kunnolla) vaan tarkoitus oli kuvata puhelimella, joten tulevat kuvat ovat siis lähes kaikki muiden ottamia.

ALKUMALJAT JA ESCAPE ROOM


Juhlat alkoivat lauantaina kello 15, jolloin kilistelimme Kaksplussan tarjoamat alkumaljat. Alkumaljojen jälkeen jaoimme porukan 4-6 hengen ryhmiin ja valitsimme, ketkä menevät mihinkäkin pakohuoneeseen. Huoneita on kuusi: Lapin LumilinnaTutankhamonin HautaTalvi On TulossaSuklaatehdasManiac ja Viiltäjä-Jack. Minä, Liina, MillaKlaraNea ja Ida lähdettiin testaamaan Viiltäjä-Jack pakohuonetta ja pakko sanoa, että itse olin aika paniikissa. Pimeät ja kauhuteemaiset asiat ei ole niitä omia lemppareita, mutta pakkohan se oli päästä kokeilemaan! 

Pakohuonepeli lyhykäisyydessään tarkoittaa tunnin kestävää peliä, jossa ryhmä yrittää ratkaista huoneen teeman mukaisen mysteerin. Huoneeseen on kätketty vihjeitä, jotka pitää selvittää yksi kerrallaan pelissä edetäkseen. Ryhmähenki ja aivojen raksutus ovat siis pelissä avainasemassa. Pari kertaa pelin aikana säikähdin toden teolla, mutta muutoin jännitys lähinnä purkautui aikaa vastaan kilpaillessa ja vihjeitä ratkoessa. Selvisimme pakohuoneesta alle tunnissa ja näin ollen läpäisimme pelin. Oli kyllä niin huippu kokemus, että tahdon ehdottomasti päästä kokemaan pelin tunnelman uudelleen jossakin toisessa huoneessa myös.
Kuva: Laura

POP&CO LASTENVAATTEITA JA FIINI NATURALLY LUONNONKOSMETIIKKAA


Jännittävän pelin jälkeen pääsimme rentoutumaan lastenvaatteiden parissa, kun vuorossa oli POP&Co lastenvaate-esittely. Olen aiemminkin esitellyt blogissa POP&Co:n arkeen ja juhlaan sopivia lastenvaatteita ja nykyään olen hyvin läheinen kyseisten tuotteiden kanssa työnkin puolesta. Esittelyn aikana oli mahdollista shoppailla vaatteita ja lopuksi esiteltiin tulevan syksyn uutuudet, jossa on mukana ensimmäistä kertaa myös poikien mallisto.
Kuva: Inka


Tutustuimme lähemmin Fiini Naturally luonnonkosmetiikka tuotteisiin. Tuotteet ovat kahden naisen voimin itse käsin valmistettuja ja valikoimasta löytyy saippuoita, voiteita, pyykkietiikoita ja paljon muuta! Goodie bagista löytyi muun muassa Fiini Naturallyn pyykkietiikka, joka pääsi oman kokemukseni perusteella heti suosikiksi. Hehkutin kyseistä tuotetta myös Instagramissa.
Kuva: Petra


HERKKUJA JOKAISEN MAKUUN


Meillä oli ihan mielettömät tarjottavat, joista jokainen löysi varmasti mieluisaa naposteltavaa. Varsinaista ruokailua ei ollut, mutta siihen olimme varanneet aikaa niin, että jokainen saa käydä syömässä tai hakemassa paikan päälle mieluista ruokaa. Herkkupöydästä sen sijaan löytyi Maxikarkin sipsejä ja karkkiboxeja, sekä Linkosuon kaurasipsejä ja ruissipsejä.
Kuva: Inka
Kuva: Inka

Juomapuolella tarjolla oli The Ufo Shotin ufoshottia, josta teimme boolin, siideriä, olutta ja alkoholitonta ruusujuomaa Nokian PanimoltaMost Wanted viiniä, Mirabeau Roséviiniä ja Your Humble Smoothieita. 
Kuva: Inka
Kuva: Inka
Kuva: Inka
Illan aktiviteetteihin kuului myös muutama arvonta, joissa palkintoina olivat Vimman naistentunika, Luin Living kylpysetti ja Aarni Wood rannekello. Aarni Woods kehittää ja suunnittelee kestäviä, sekä luonnollisia design-tuotteita. Useissa Aarnin tuotteissa käytetään kotimaista puumateriaalia, kuten visakoivua, tammea, saarnia, jalavaa, sekä tervaleppää. Muutamien kellomallien rannekkeet on tehty suomalaisen hirven nahasta. 

Kerrankin arpaonni osui kohdalleni ja voitin Luin Living -kylpysetin, johon kuului hiuspyyhe, -harja ja harjan puhdistaja. Käyttökokemuksen perusteella pystyn sanomaan, että tuo hiuspyyhe on äärettömän näppärä! Huomattavasti käytännöllisempi, kuin se, että kietoo jättipyyhkeen hiusten ympärille.
Ps. Koodilla KAKSPLUS saat -20% alennusta Luin Living -tuotteista. Koodi on voimassa kesäkuun loppuun saakka.

GOODIE BAG


Kotiin ei lähdetty tyhjin käsin vaan huikean goodie bagin kanssa, joka sisälsi paljon käytännöllisiä ja kauniita tuotteita. Oli entuudestaan tuttuja tuotteita, sekä täysin uusia, joita lähdin innolla kokeilemaan. Bagista löytyi mm. koruja, kahvia, uimatarvikkeita, herkkuja, Ufoshottia, monipuolisesti kosmetiikkatuotteita, matkaopaskirja lapsille, pastilleja ja purkkaa. 
Kuva: Inka

KIITOS KAIKILLE YHTEISTYÖKUMPPANEILLE


2 kommenttia:

  1. hei mitä harjan puhdistaja? kerro lisää :D Mun pyykkietikka loppuu seuraavaan koneelliseen :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Semmonen pikkuharja hiusharjalle! :D Sillä saa harjaan jääneet karvat näppärästi pois. Ja mulla loppu jo, se oli ihan parasta! Täytyy tilata lisää :)

      Poista