torstai 31. elokuuta 2017

Musiikista omaa aikaa // + ALEKOODI

Reilu kaksi vuotta kestäneen äititaipaleeni aikana oman ajan vietto on ollut hyvinkin vähäistä. Minulla on tapana haalia itselleni paljon tekemistä ja ohjelmaa ja lähestulkoon kaikki päivät ovat aina täynnä suunnitelmia. Aikaa vain ja ainoastaan itselleni ei ole juuri ollenkaan. Ei ole hiljaisia hetkiä tai mahdollisuutta istahtaa itsekseen ja vain olla. Jokainen tarvitsee välillä pienen tauon ja välillä se hetki on vain otettava.
Itse parhaiten saan tuon tauon kun lähden koiran kanssa lenkille. Tällä tavalla vietetty oma aika ei tuo edes huonoa omatuntoa, koska teen samalla jotain hyödyllistä ja pakollistakin. Kaikista parhaiten saan myös ajatukset nollattua ja stressitason pienemmäksi kun heitän musiikit korville ja lähden kävelylle. Musiikin kuuntelu on yksi rentouttavimmista asioista, etenkin silloin kun ei tarvitse tehdä mitään muuta samalla.
Sain Sudio Swedeniltä mielettömän kauniit Regent White -kuulokkeet. Kuulokkeet toimivat bluethootilla eli enää ei tarvitse sählätä piuhojen kanssa puhelimen ja kuulokkeiden välillä. Äänenlaatu on näissä todella hyvä ja akun kesto jopa yli 24 tuntia.  Teknisen toiminnan lisäksi pistin merkille heti kuinka käytännölliset kuulokkeet ovat. Näitä ei tarvitse korjailla takaisin paikoilleen, vaan ne pysyvät hyvin tukevasti korvilla ihan koko käyttöajan - sekä kävellessä, että juostessa. Itseäni ärsyttää suunnattomasti, jos kuulokkeita tarvitsee jatkuvasti asetella uudelleen paikoilleen ja korjailla niiden asentoa. Ei tarvitse enää.
Vaihtokapselilla kuulokkeista pystyy muokkaamaan täysin omannäköiset. Itse olen hurahtanut marmoriin, joten vaihdoin alkuperäiset valkoiset kapselit marmorikuvioisiin. Kuulokkeet sopivat loistavasti asusteeksi tyylikkyytensä vuoksi. Itse käytän näitä ihan joka paikassa, eikä minulla enää muita kuulokkeita käytössä olekaan.

ALEKOODI

Minulla on tarjota teille alekoodi Sudio Swedenin tuotteisiin. Koodilla JANINA saatte -15% alennusta tilauksenne loppusummasta sekä ilmaisen pikatoimituksen Suomeen. Sudio Swedenillä on myös meneillään vielä kesäkampanja, jossa tilauksen yhteydessä saa kangaskassin kaupan päälle!
Sudio Sweden on vuonna 2013 perustettu yritys, jonka ideana on luoda designiltaan tyylikkäitä kuulokkeita, joissa on erinomainen äänenlaatu. Kuulokkeet yritys suunnittelee ja valmistaa itse, jolloin he pystyvät vaikuttamaan vahvasti laatuun ja toteutukseen. Regent -kuulokkeisiin on mahdollista ostaa erikseen vaihtokapseli.

*Yhteistyössä Sudio Sweden

Mitä te teette kun saatte hetken vain itsellenne? Onko teillä paljon omaa aikaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti